Nastavlja se fudbalsko prvenstvo, Vojvodina dočekuje Voždovac

Posle dva meseca pauze, fudbalsko prvenstvo Srbije nastavlja se ovog vikenda.
Nastavlja se fudbalsko prvenstvo, Vojvodina dočekuje Voždovac
Foto: 021.rs
U 23. kolu Super lige, Vojvodina dočekuje Voždovac, jedan od nekoliko timova koji će joj ovog proleća predstavljati glavne konkurente u borbi za plasman na evropsku scenu.
 
Pomoćni trener crveno-belih Aleksandar Linta, koji je, zajedno sa još nekim članovima stručnog štaba, uključujući i šefa Iliju Stolicu, ove zime baš sa Voždovca došao u Novi Sad, nada se da će Vojvodina prikazati dobru igru i pobedom započeti drugi deo sezone.
 
- Iza nas imamo mesec dana pripremnog perioda i sa nestrpljenjem čekamo nastavak šampionata. Sutra nas očekuje prva utakmica protiv Voždovca, koga, kao i svaku ekipu, veoma respektujemo i znamo kako i na koji način može da igra. Nećemo se opterećivati rezultatom, jer onda zaboravimo kako treba da igramo, a to nije ono što želimo. Zato ćemo se potruditi da prikažemo dobru igru i da onda iz toga eventualno dođe i dobar rezultat. Ambicije kluba su u skladu sa njegovim renomeom, a to je borba za mesto koje vodi u Evropu – kaže Linta.
 
Pomoćni trener Vojvodine ističe da se startna postava za meč protiv Voždovca manje-više već zna.
 
- Jedina dilema koju imamo jeste ta da li će Vukasović moći da zaigra. Međutim, mi imamo potpuno poverenje u sve igrače sa kojima raspolažemo, zbog toga i jesu ovde – rekao je Linta.
 
- Sigurno nas očekuje teška utakmica. Igrama i rezultatima u prvom delu sezone, Voždovac je pokazao da je ozbiljan protivnik, ali s druge strane, smatram da smo odlično odradili pripreme i probaćemo da sve zamisli stručnog štaba sutra prenesemo na teren. Ako uspemo u tome, verujem da rezultat neće izostati, te se nadam da ćemo, uz podršku naših navijača, doći do tri boda – naveo je kapiten Dušan Jovančić.
 
Utakmica između Vojvodine i Voždovca igra se u subotu od 17 časova na "Karađorđu", a ulaznice za meč prodavaće se po ceni od 200 dinara (zapad) i 100 dinara (istok i sever). 
 
Ulaznice za zapad i istok prodavaće se na glavnoj blagajni stadiona, dok će se karte za sever prodavati u prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini. Blagajne će biti otvorene najkasnije sat vremena pre početka utakmice.
  • Stojko od Liman

    17.02.2018 12:26
    Stolica sam sebi drma stolicu
    Covek u protestu
    Teraj bre to ...
  • Neša

    16.02.2018 21:29
    Sutra svi na stadion da podržimo "staru damu", a posle u MK da se zalije pobeda!
  • Mile

    16.02.2018 20:58
    Veliki povratak
    I ja imam osećaj da će naši igrači blistati u drugom delu takmičarske sezone i dovesti nas opet do evropskih takmičenja gde svake godine zasluženo učestvuju.Zato navijači sutra svi na sever da bodrimo naše momke!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.