Mini busu nadomak Novog Sada otpao točak u toku vožnje

Mini bus novosadske firme "Jadran line" završio je u kanalu kraj puta, na ulasku u Novi Sad iz pravca Zrenjanina, nakon što mu je otpao prednji levi točak.

Iako je vozilu točak otpao u toku vožnje, izbegnuta je tragedija i niko od osmoro putnika nije povređen.

Podsetimo, u poslednje vreme učestali su saobraćajni udesi kako na prilazima Novom Sadu, tako i u samom gradu.

Tako se u sredu dogodilo čak sedam saobraćajnih udesa u kojima je povređeno 13 osoba. Istog dana, u teškom udesu kod Beške poginuo je otac, a povređen sin, o čemu možete čitati OVDE.

  • /

    22.05.2016 16:38
    //
    @Smrad totalni
    ala ga usmrdi.
    pa ni gume ne pucaju tek tako. osim ako nisu autorizovano kineske, preduvane i pretovaren kombi

    anketiraj malo mehanicare pa neka ti ispricaju sta im sve ne stize u servise
  • Jogi Letač

    22.05.2016 01:31
    Dovoljno je da vulkanizer nakon intervencije zaboravi da dotegne šrafove. Koliko vas posle vulkanizera proverava da li su šrafovi zategnuti?
  • TÜF

    21.05.2016 10:58
    glimar8255@googlemail.com
    Da nisi sparao na gumama,i da je tehnicki pregled kako valja i da rade kako treba,nebi ni prosao sa takvim gumama.Ovaj sto vozi putnike,obavezan je da pogleda bar tockove kad krece na put,i nemoguce da mu je tocak odjednom odpao a da nije nista primetijo na vozilu u toku voznje,swve ce to tako da se desava,sve dok tehnicki radi kako do sad radi,rodjaci,prijatelji,poznanstvo,drugarstvo itd.Sreca je velika sto nije bilo zrtava

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti