Trinaestogodišnja devojčica nađena na Klisi

Trinaestogodišnja Jovana Ibraimović iz beogradskog naselja Železnik nađena je na Klisi.

Novosadska policija pronašla je danas devojčicu oko 18 sati u tom novosadskom naselju, a prema prvim informacijama, ona je dobro. Međutim, nije poznato kako je dospela u Novi Sad.

Nestala je u ponedeljak, rekla je ranije tokom dana za RTS njena majka. Tog dana, Jovana se sa drugaricom igrala kod kuće, a zatim otišla da je isprati. Više se kući nije vratila.

MUP je danas objavio da je nestala devojčica visoka 168cm, srednje telesne građe, plavih očiju i duge smeđe kose. U trenutku nestanka na sebi je imala šarenu majicu, crne helanke i bele patike.

Policija je pozivala građane da se, ukoliko imaju bilo kakve informacije o devojčici s fotografije, jave na broj 192 ili 011/2797-529 i 011/2797-542, ili se obrate najbližoj policijskoj stanici.

  • Paja

    27.05.2016 15:23
    Teleportacija
    Jel to neki novi šablon a samo sam ja neupućen? Ni na B92 ni ovde ne primećujem osnoni odgovor - o čemu se radi? Bar da se vidi da li je otišla dobrovoljno za početak. Sa drugaricama ili sa kidnaperima? Ne pominju se ni opcije. Kao predmet da su našli koji ne može da govori.
  • NIA

    27.05.2016 13:31
    Strasno! 13 godina! Gospoda politicari, bez obzira na vase veze sa kojekakvim mitrovicima i ostalim novopecenim medijski tajkunima, ZABRANITE FARMU, PAROVE I SAV OSTALI SLJAM KOJI OVAKO UTICE NA OMLADINU. Koliko god da se roditelji trude, nesto se ponese od kuce ali nesto se nauci i na ulici. Pomozite kako roditeljima tako i deci da odrastaju u zdravoj sredini.
  • Miodrag

    27.05.2016 06:43
    Šokantno
    "Više se kući nije vratila." Kada su saznali zašto, ceo svet je bio šokiran. Ovo je matrica sve češćih senzacionalističkih članaka u medijima, hehe. Realno, neka je dete dobro i neka se svaki nestanak reši na sličan način.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti