U ponedeljak na Štrandu prikupljanje pomoći za lečenje Nataše Minić iz Futoga

U okviru akcije "Humani ponedeljak" na Štrandu 22. avgusta prikupljaće se novac za lečenje sedmogodišnje Nataše Minić iz Futoga.

Nataša boluje od spastične kvadripareze i do danas nije prohodala. U stanju je da sedi i puzi, a uz preporučene terapije postoje šanse da, uz tuđu pomoć i ortopedska pomagala, napravi prve korake. Redovno ide na terapije kod defektologa, logopeda i na terapijsko jahanje.

Sve ljudi dobre volje i ovog puta su pozvani da u ponedeljak u što većem broju posete Štrand i da, umesto kupovine dnevne ulaznice u kutije koje će biti postavljene uz ulaze na plažu, prilože novčane priloge za pomoć u lečenju male Nataše.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti