Ponavlja se "Humani ponedeljak" za Natašu Minić, 29. avgusta

Zbog kišovitog vremena, poseta Štrandu prošlog ponedeljka bila je izuzetno loša, tako da je u okviru akcije "Humani ponedeljak", za lečenje sedmogodišnje Nataše Minić iz Futoga sakupljeno svega 3.500 dinara.

Zbog toga je odlučeno da se humanitarna akcija za Natašu ponovi u ponedeljak 29. avgusta.

Podsećamo da Nataša boluje od spastične kvadripareze i do danas nije prohodala. U stanju je da sedi i puzi, a uz preporučene terapije postoje šanse da, uz tuđu pomoć i ortopedska pomagala, napravi prve korake. Redovno ide na terapije kod defektologa, logopeda i na terapijsko jahanje.

Ponedeljkom se ulaz na Štrand ne naplaćuje, nego se u kutije na ulazima ostavljaju humanitarni prilozi, a novac je namenjen za lečenje dece.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti