FOTO: Labud zalutao na Klisi

Jedan labud zalutao je na ulicama Novog Sada kasno sinoć, a njegovo prisustvo na Temerinskom putu zabeležio je jedan Novosađanin.

Ova životinja iskočila je na put i u strahu pokušavala da se snađe. Kako tvrde očevici ove situacije, labuda je ubrzo po izletanju na prometan put uhvatila jedna žena, koja ga je potom odnela do kanala i pustila na slobodu. Pretpostavlja se da je ova simpatična životinja i došla sa kanala na put.

Prizori domaćih, kao i divljih životinja, postale se uobičajene u Novom Sadu. Podsetimo, nedavno je stado koza prošetalo novosadskim Mišelukom. Još jedna životinja uočena na ulicama grada bila je krava, na ulazu u Novi Sad iz pravca Temerina, kod Temerinske petlje.

Svega nekoliko dana ranije, na Novom naselju uočeno je jato veoma glasnih ćuraka. Takođe, stado ovaca nedavno je viđeno na kružnom toku u Veterniku.

Foto: Marko Veselinović

I konji su često na ulicama Novog Sada. Kao i lame.

  • Klisanin

    02.10.2016 17:19
    Hvala ostalim Novosadjanima na divnim komentarima na racun Klise.
  • hm

    02.10.2016 12:20
    5000 FUNTI je kazna za ozledjivanje ili ubijanje labuda u Engleskoj. Neke zakone bi mogli da kopiramo od njih. A holandjani redovno hrane sve ptice koje nadju, tako i labude - pa im ptice ne odlaze, ni zimi. Jel i mi hranimo labude?
  • Komsha

    02.10.2016 11:58
    Sva sreca...
    Mogao je naleteti na "sakupkjace sekundarnih sirovina" ili gladne penzionere, onda bi zavrsio kao golub na nedeljnoj trpezi ;)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti