"Vodovod" promoviše vodu kupovinom švajcarskih noževa, kabanica, kišobrana...

JKP "Vodovod i kanalizacija" će u sklopu kampanje "Pitka voda novosadska" u kojoj promoviše vodu iz gradske vodovodne mreže, nabaviti više stotina "švajcarskih noževa", "lejzi begova", "antistres loptica" i sličnih stvari, saznaje 021.rs.

Piše: Žarko Bogosavljević

Novosadski vodovod će tako i pod novim rukovodostvom nastaviti da na nesvakidašnje načine promoviše svoj rad u duhu svojih prethodnika koji su osveštavali vodu i na sam glas slavili slavu preduzeća.

Kako se navodi u javnoj nabavci za kupovinu rekvizita za kampanju "Pitka voda novosadska", "Vodovodu" je potrebno 200 vetrovki, 400 čaša, 200 bokala, 500 privezaka za ključeve, 200 kačketa, 1.000 balona, 500 plastičnih sportskih flašica, 100 polo majica i 490 kišobrana.

Dok se ove nabrojane stvari i mogu podvesti pod promotivni materijal bilo koje kampanje, pa bila to i promocija vode iz vodovodne mreže, ovom novosadskom javnom preduzeću za promociju "vode" treba i 500 antistres loptica, 100 višenamenskih nožića (švajcarski nož), 20 lejzi begova i 20 kristalnih kocaka sa trodimenzionalnom slikom sata Petrovaradinske tvrđave.

Koliko će "Vodovod" za ovu nabavku izdvojiti je nepoznato, jer taj podatak nije naveden u konkursnoj dokumentaciji, dok je s druge strane u programu poslovanja koji je usvojila Skupština grada u septembru navedeno da je za kampanju potrebno izdvojiti 1,4 miliona dinara.

  • Smrdija

    29.11.2016 07:00
    Srbija - drzava bahatih rasipnika .
  • Pera

    28.11.2016 18:59
    Nova verzija slave. Sada će svaki radnik dobiti flašicu vode,kancelarije kišabrane a radnici kabanice. Stvarno da nema glavne in trebalo bi je izmisliti. Verovatno je njena ideja, visoki kadar Vodovoda. Radnici na dan slave svi u šetnju reklamiranje vode. A toliko se uprava Vodovoda slaže i zalaze da in devojka kadruje ,radi tendere,povećava plate,smanjuje plate,broji septičke i havarije jedino priključke vode ima poverenika Babilija čovek zvani istina.
  • Vodovodžija

    28.11.2016 17:25
    Sve po starom
    Svi Bokanovi i Jelićevi ostali na mestima gde su i pre bili i krali materijal i radili divlje mreže. Sad imaju podršku od IK glavne inženjerke. Neko je ovde dobro podmazao. A, da koja glupost da rade promociju za proizvod nad kojim imaju monopol. Svaka čast Čoki sve si eksperte okupio oko sebe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti