Bivši direktor ZIG-a postao pomoćnik gradonačelnika

Bivši direktor ZIG-a Dejan Mandić je 1. decembra, kada je i ugašeno ovo preduzeće, postao pomoćnik gradonačelnika Miloša Vučevića, saznaje 021.rs.

Mandić, koji je ranije bio član Gradskog veća zadužen za finansije, postavljen je na funkciju pomoćnika gradonačelnika za oblast finansija. On je tako postao četvrti pomoćnik gradonačelnika i treći član SNS koji je došao na ovu funkciju.

Mandić će primati platu od oko 100.000 dinara, koliko imaju i ostali pomoćnici gradonačelnika.

Podsetimo, gradonačelnik već ima pomoćnika zaduženog za socijalna pitanja Ljiljanu Koković iz Socijaldemokratske partije Srbije, pomoćnika zaduženog za oblast ostvarivanja zajedničkih interesa i potreba građana i saradnju sa mesnim zajednicama Ivana Silera i pomoćnika zaduženog za međunarodnu saradnju i društvene delatnosti Aleksandra Petrovića, obojicu iz SNS-a.

  • dobrotvorka

    11.12.2016 15:59
    SRAM VAS BILO
    Bedna bagro, korumpirana!
  • dostan

    09.12.2016 14:56
    jbg
    Do ovog nabedjenog gradonacelnika, svi ostali (1961-20...) su imali ukupno do 6-7 clanova kabineta tj, pomocnikja i savetnika. Koliko sam ja upoznat "mali" vucevic ih ima 78 komada da se tako izrazim. Sto se u narodu kaze "kakav otac takav sin" ali da ne gresim dusu otac je bio zlato naspram njega.
  • pokret

    08.12.2016 17:25
    gopodin Ivan Siler je clan pokreta socijalista a ne sns

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti