Dragana Ćorić nova predsednica UO SKC

Studentski kulturni centar je dobio novi Upravni odbor, nakon što je pokrajinska Vlada nedavno smenila dosadašnje članove i imenovala nove ljude na te pozicije.

Za predsednika Upravnog odbora je postavljena profesorka Pravnog fakulteta Dragana Ćorić koja je javnosti poznata kao aktivistkinja za dečija prava i članica republičkog odbora koji odlučuje o slanju dece na lečenje u inostranstvo.

Jedan od članova UO je Milorad Vukašinović. On je tokom 90-tih radio kao novinar RTV-a, a nakon oktobarskih promena prelazi na TV "Most". Radio je i kao portparol GSP-a, a sada je zaposlen u Matici srpskoj. Ranije je bio član Treće Srbije.

Novi član UO SKC-a je i novinar Ljubiša Nikolin, koji je promenio više redakcija, a poslednja važnija funkcija mu je bila glavni i odgovorni urednik TV Novi Sad od 2009. do 2011. Prema poslednjim podacima, radio je kao pomoćnik generalnog direktora Luke Novi Sad za odnose sa javnošću.

Četvrti član UO je Lazar Slepčev, nekadašnji član SPO-a i njihov poslanik u vojvođanskoj skupštini. On se poslednjih nekoliko godina povukao sa političke scene u Novom Sadu, a sada se predstavlja kao direktor "Centra za društvenu stabilnost" ili "Fonda za društvenu sredinu" gostujući pretežno u tv emisijama kao analitičar.

  • Što

    26.12.2016 13:07
    niste
    Što niste imenovali Amfilohija Radovića ili episkopa bačkog Irineje......BRUKA
  • kameni

    23.12.2016 14:39
    Najludje od svega je da se jedna osoba od ovih novoizabranih u skcns gura cak i u predsednika saveta roditelja kod svoje cerke u osnovnoj skoli da bi ta cerka bila predlozena i izabrana za djaka generacije. ali taj nivo da vec detetu u 7 razredu namestas da je bolje od ostale dece je van svih kriterijuma jadnosti.
  • zoran

    23.12.2016 14:02
    blago nama
    Sve moj do mojega. Propadamo načisto.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti