U "Stojanovu" od sada Nisani, Renoi i Dačije

U godini jubileja - 40 godina postojanja servisa i 20 godina prodaje vozila, auto kuća "Stojanov" proširila je svoje poslovanje i na Reno, Nisan i Dačijina vozila.

Zbog proširenja kapaciteta, izgrađen je nov servisno-prodajni centar po najvišim standardima koji je juče zvanično otvoren.

Iz Stojanova poručuju da je bitno biti ne samo uspešna, već i društveno-odgovorna kompanija u svom okruženju, pa je novac koji se standardno izdvaja za poklone za zvanice pozvane na otvaranje, ovog puta poklonjen Sigurnoj dečijoj kući. Ček je vrednosti 200.000 dinara.

Vlasnik Sava Stojanov kazao je da je novootvoreni objekat izgrađen na viziji multibrenda. - Samo ozbiljan multibrend može da napreduje brže od ostalih, uz niže troškove, a sa ovim projektom uspeli smo da budemo prvi u Srbiji po broju brendova koje zastupamo. Da li će to tako biti i ubuduće, to za nas i nije toliko bitno, važno je da smo nešto uradili prvi. To što radimo, trudimo se da radimo kvalitetno i sa svim srcem.

Servisno-prodajni centar "Stojanov auto" nalazi se na Zrenjaninskom putu 12.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti