Dogovorena saradnja Inicijative OPENS 2019 i MIP-a

Ministarstvo spoljnih poslova i Inicijativa OPENS 2019, koja okuplja omladinske organizacije uključene u proces kandidature Novog Sada za omladinsku prestonicu Evrope, sarađivaće ubuduće u međunarodnim aktivnostima inicijative, organizaciji konferencija i studijskih poseta u Srbiji i inostranstvu, kao i u programima koje organizuju UN, saopšteno je danas.
Prema navodima Ministarstva spoljnih poslova, saradnju su dogovorili resorni ministar Ivica Dačić i predstavnici Inicijative OPENS 2019.
 
Novi Sad je prošle godine, na sastanku Evropskog omladinskog foruma (EOF) u Varni, proglašen za Omladinsku prestonicu Evrope 2019.
 
EOF dodeljuje tu titulu na godinu dana tokom kojih omladinska prestonica Evrope kroz razne aktivnosti prikazuje društveni, politički i ekonomski život mladih.
  • đokica

    04.05.2017 03:19
    SSSuuuppeeeer
    Odvediteih OBAVEZNO na "RADNIČKI",to je bila nekad zgrada MLADOSTI...
  • Steva-NS

    03.05.2017 23:46
    Na osnovu davnih,a i u novije vreme,dešavanja,pare potrošene a "džaba krečili" ili ti puj pike,ne važi.Mazanje očiju,zamajavanje,niko nas neće! I ne mora,jer je sve politika.Politika koja nije za nas!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti