Vlatko Stefanovski 25. maja pred novosadskom publikom

Svetski priznati gitarista i svojevrsni virtuoz Vlatko Stefanovski nastupiće 25. maja u pratnji benda i gostiju iznenađenja na Spensu.
Ulaznice su trenutno u pretprodaji, a po ceni od 1.000 dinara (za parter) i 1.200 dinara (sedeća mesta na tribinama) možete nabaviti u pretprodaji na biletarnicama Gigstix-a i blagajni Spensa.
 
Poznavaoci ex-Yu muzike dobro su upoznati sa stvaralaštvom Stefanovskog, koji je još kao tinejdžer osnovao legendarnu grupu "Leb i sol". Prvi album grupa je snimila upravo u Novom Sadu, gde je bio i jedan od prvih nastupa. 
 
"Leb i sol" je, inače, objavio čak 14 albuma, sa kojima su proputovali svet.
 
 
Od sredine devedesetih, Stefanovski je napravio vrlo uspešnu solo karijeru. Snimao je zavidna solo izdanja, a poznat je i po vrlo plodnoj saradnji sa Miroslavom Tadićem. Ti albumi stavili su novo svetlo na akustičnu gitaru Vlatka Stefanovskog, njegov rad i na njegova dalja traganja u makedonskoj tradicionalnoj muzici.
 
 
U poslednjih nekoliko godina svirao je i snimao po celom svetu sa mnogim vrhunskim umetnicima, a njegov noviji rad uključuje muziku za filmove, pozorište i balet.
 
Nastup u Novom Sadu privlači publiku širom Srbije, te obezbedite svoju kartu na vreme - link. Prvi deo koncerta biće u akustičnom, a drugi u električnom tonu.
 
Koncert počinje u 20:30 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti