Iz gradske kase za održavanje javnih toaleta 2,7 miliona

Za održavanje četiri javna toaleta Grad Novi Sad će ove godine dati iz budžeta 2,7 miliona dinara bez PDV-a.
Iz gradske kase za održavanje javnih toaleta 2,7 miliona
Foto: 021.rs

Ovo je cena koja se odnosi na održavanje toaleta u Kralja Aleksandra, na Petrovaradinskoj tvrđavi i dva montažna na Beogradskom keju i Sunčanom keju koji rade od 1. marta do 1. decembra.

Posao je na tenderu Uprave za komunalne poslove dobila firma SR "SĐ Higijena" - Đorđe Stankov preduzetnika iz Novog Sada koja je bila i jedini ponuđač. 

Inače, ova firma već redovno dobija ovaj posao, a ovogodišnja cena održavanja je skoro u dinar istovetna prošlogodišnjim troškovima.

Kažimo i da novosadska vlast i dalje ništa ne radi da obezbedi dodatne javne toalete. U Kralja Aleksandra i na Tvrđavi toaleti se nalaze već decenijama, a dva motažna na Keju od pre nekoliko godina.

Sve ovo je odavno premalo za grad koji broji preko 400.000 stanovnika, a ima i konstantni porast posete turista, pri čemu je još 2009. zaključeno da je potrebno sagraditi nove javne toalete i predložene su pojedine lokacije.

  • /

    19.05.2017 21:26
    /
    grad treba da napravi nekoliko tih javnih wca i pocne naplacivati njihovo koriscenje.
    kada budu naplacivali-prestace da pitaju za njih


  • Lazar

    19.05.2017 20:58
    Zalosno
    Pa ima li tendera u ovom gradu a da nije namesten.
  • meni se cini

    19.05.2017 18:15
    da je
    za tu sumu moguce napraviti 4 nova i sta onaj u narodnog heroja novi treba odrzavati a o ceni od 1 evra da ne pricam

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti