Novosadski biciklisti krenuli u humanitarnu vožnju ka Umagu

Četvoročlana ekipa novosadskog kluba "Invictabike" danas je krenula za Umag, a ova vožnja je humanitarnog karaktera.
Novosadski biciklisti krenuli u humanitarnu vožnju ka Umagu
Foto: 021.rs
Njihov dolazak u taj hrvatski grad planiran je za 25. maj, na otvaranje "Sea star" festivala. Inicijatori vožnje su Exit fondacija, Grad Umag i Turistička zajednica Grada Umaga, a sva sredstva će biti uplaćena za nabavku neophodnih radioloških uređaja za Dom zdravlja u Umagu.
 
"Ovo je odlična inicijativa koja nosi sa sobom poruku mira, ljubavi i tolerancije, odnosno predstavlja sve ono što Novi Sad jeste. Našim biciklistima će se usput priključiti mnogobrojni biciklisti iz Hrvatske, a to će biti svojevrsna povorka tolerancije duga 660 kilometara", rekao je zamenik gradonačelnika Novog Sada Srđan Kružević.
 
Biciklisti će obići će 16 gradova u Srbiji i Hrvatskoj.
  • goran

    24.05.2017 08:51
    @Vesna Roncevic

    Lagano surfaš po netu, čitaš vesti na 021 i zatim odlučiš da ostaviš takav komentar. Niti prikladan, niti pametan, niti duhovit....
  • Perica

    23.05.2017 09:38
    #####
    Samo, ćetvorica!?
  • Vlada

    23.05.2017 08:41
    @Vesna Roncevic

    Gde nema staze,mogu i hoće - što da ih mrze samo novosadski paćenici.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti