Skupština postavlja nove-stare direktore u Zavodu za zaštitu spomenika i KC "Mladost"

Na predstojećoj sednici Skupštine grada koja je zakazana za petak, 26. maj, biće imenovani direktori Zavoda za zaštitu spomenika kulture i Kulturnog centra "Mladost" u Futogu.
Skupština postavlja nove-stare direktore u Zavodu za zaštitu spomenika i KC "Mladost"
Foto: 021.rs

Za ove funkcije su predloženi dosadašnji direktori ovih ustanova, Siniša Jokić i Aleksandra Rajak.

Kako se navodi u predlogu kadrovske komisije, Jokić je bio jedini kandidat na konkursu za direktora Zavoda, kao što je Aleksandra Rajak bila jedini kandidat na konkursu za direkttora Kulturnog centra u Futogu.

Oni će biti postavljeni za direktore ove dve kulturne ustanove na period od četiri godine.

  • Nevernik

    24.05.2017 11:18
    NAPREDNO!
    Farsa iz ‚‚napredne‚‚ kuhinje. Kao i ona rokada u inspekciji onomad, kad gradonačelnik ostavi one bahate njegove na funkcijama, bez obzira na to sto nemaju kvalifikacije, radno iskustvo i ko zna šta još. Nije u modi poštovati nalog upravnog inspektora...

  • Perica

    24.05.2017 09:56
    #######
    Viste moji JEDINI...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.