Nagrađeni novosadski policajci koji su uhapsili otmičare na Mišeluku

Strukovno udruženje policajaca "dr Arčibald Rajs" nagradilo je policajce koji su učestvovali u hapšenju dvojice otmičara na Mišeluku prošle nedelje.
Kako se navodi u saopštenju ovog udruženja, nagrađeni policajci su "demonstrirali sve one osobine zbog kojih je policija jedna od institucija sa najvećim ugledom među građanima: posvećenost, profesionalnost, ažurnost".
 
"Sigurni smo da ovakva profesionalna reakcija kolega nije samo izolovani incident, već praksa i dokaz stručnosti naših kadrova. Zato naša nagrada nije samo lično priznanje ovim hrabrim momcima, već istovremeno i poruka svim kolegama koji svaki dan rizikuju svoje život za bezbednost građana, da nisu sami", navode u SUP "dr Arčibald Rajs".
 
Podsetimo da su prošle nedelje na Detelinari Božidar Bosnić (51) i Nenad Stević (39) kidnapovali Gorana Cvijetića (41). Cvijetić je tom prilikom teško povređen, a otmičari su, nakon što su građani prijavili incident, uhapšeni na Mišeluku.
 
Inače, otmičari, kao i žrtva, odavno su poznati policiji i svima je određen pritvor do 30 dana. Stević je javnosti poznat kao Teodore Kaćanski, devojke koja je nastradala nakon pucnjave ispred Stevićevog stana. Takođe, iza sebe ima više od 10 krivičnih prijava. 
 
Bosnić je hapšen u akciji suzbijanja tržišta narkotika kada je kod njega pronađen pištolj bez dozvole. Cvijetić je osumnjičen za pokušaj ubistva biznismena Nebojše Tubića Žapca (57) 2012. godine i lidera Pokreta "Dinara-Drina-Dunav" Tomislava Bokana 2013. godine. Više o tome OVDE.
  • Limanac

    31.05.2017 14:59
    @Boki
    Boki druze procitaj moli te samo clanak koji je danas izasao, ko je sa kim u sprezi.
  • Novosadjan

    29.05.2017 23:18
    Čekaj zar ne dobijaju platu za taj posao
  • Dvostruki

    29.05.2017 15:56
    Aršini
    Nekima sluzbenicima nagrade, a neke u Hag.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti