Povodom 20 godina Radija 021 danas medijska konferencija "Nepodnošljiva lakoća informisanja"

Medijska konferencija "Nepodnošljiva lakoća informisanja" održava se dana, 9. juna u Hotelu "Novi Sad".
Povodom 20 godina Radija 021 danas medijska konferencija "Nepodnošljiva lakoća informisanja"
Foto: 021.rs

Konferencija počinje u 16:45h, a otvoriće je šefica Odeljenja za medije Misije OEBS u Srbiji Gordana Janković i zamenica norveškog ambasadora u Srbiji Janike Bain.

U prvom panelu pod nazivom "Ko nam je ukrao radio?" govoriće Dragan Ilić iz Produkcije "Supermiš", vlasnik Radija Stari grad i Antena (Sarajevo) Adnan Osmanagić kao i istraživač i analitičar radijskog tržišta iz agencije "Proinsight" Marko Lazović. Moderator je glavni urednik 021 Slobodan Krajnović.

Drugi panel pod nazivom "Digitalna stvarnost" vodiće urednik na RTS Zoran Stanojević, a njegovi sagovornici će biti urednik sajta Nedeljnik.rs Veljko Miladinović, izvršni producent N1 televizije Igor Božić i odgovorni urednik sajta b92.net Pavle Zlatić.

Konferencija se održava povodom obeležavanja dve decenije postojanja Radija 021 iz Novog Sada.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti