FOTO: Novi Sad dobio prvu teretanu koja je otvorena 24 sata

Novi Sad je u subotu dobio prvu teretanu koja je otvorena za treninge 24 sata, sedam dana u nedelji, svakog dana u godini.
Teretana BestFit nudi jedinstven doživljaj treniranja na 15. spratu objekta preko puta TC "Merkator", na Bulevaru Oslobođenja 127, sa pogledom na ceo grad. Jučerašnje otvaranje obeležava dvodnevna "otvorena vrata" u teretanu ovog vikenda, tokom kojih se svi zainteresovani Novosađani mogu upoznati sa teretanom, spravama i mogućnostima ovog svojevrsnog centra i brenda u nastajanju.
 
Mnogi građani zbog dnevnih obaveza jednostavno ne stižu da vežbaju u toku dana, a žele da rade na sebi i održavaju ili unapređuju kondiciju. Zato sada mogu da dođu u bilo koje doba dana ili noći i vežbaju u potpunoj komociji.
 
"Ne postoji ni vremensko, a ni ograničenje u broju dolaska za naše korisnike. To znači da, po jedinstvenoj ceni, možete dolaziti svakog dana, u bilo koje vreme i uživati u korišćenju potpuno nove, trenutno najkvalitetnije fitnes opreme na tržištu, proizvođača PRECOR i Gym80. Naši klijenti neće morati da čekaju na upotrebu određene sprave jer smo obezbedili dovoljno jedinica za sve - a ovo je samo početak", poručuje trenerski tim BestFit-a, koji će vrlo rado obezbediti i dodatne sprave, ukoliko interesovanje Novosađana bude rastuće. 
 
 
A prema prvim impresijama posetilaca na otvaranju, BestFit će biti jedna od omiljenijih teretana u Novom Sadu. Povezanost kardio opreme sa internetom omogućava svakom korisniku da sluša omiljenu muziku, gleda seriju ili bilo koji drugi sadržaj dok trenira, što je dodatna pogodnost.
 
Klijentima su na raspolaganju stručni i iskusni personalni treneri sa kojima mogu slobodno da dogovaraju termine za vežbanje, a prvi trening, bilo sa trenerom ili samostalno, potpuno je besplatan
 
 
Međutim, besplatno je i parkiranje u okruženju teretane, što je odlična pogodnost za sve vozače, a na trening možete doći biciklom i sigurno ga ostaviti na obližnjim parkiralištima za dvotočkaše. Do teretane vas vode dva lifta, što eliminiše gužvu i bilo kakvo čekanje. 
 
Cena je jedinstvena na tržištu i omogućava većem broju Novosađana da priušte sebi bolju kondiciju, zdravlje, uživanje i druženje. Šta sve dobijate za samo 1.999 dinara možete da pogledate na zvaničnom sajtu BestFit teretane, a posetite i Fejsbuk stranicu, kao i profil na Instagramu.
 
Počnite da radite na boljoj verziji sebe već danas i postanite član BestFit društva, rastuće i sve aktivnije grupe atleta. 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti