Uskoro gradnja pansiona za čuvanje pasa i mačaka u Zoohigijeni

Novosadska Zoohigijena raspisala je tender za izgradnju objekta u okviru prihvatilišta u Šangaju koji bi služio za čuvanje životinja.
Uskoro gradnja pansiona za čuvanje pasa i mačaka u Zoohigijeni
Foto: Pixabay

Pansion će, kako se navodi u dokumentaciji, imati oko 200 kvadrata sa desetak boksova i drugim prostorijama, kao i dodatni izolacioni objekat od 20 kvadrata. U pansionu će moći da se smesti 10 pasa i 12 mačaka. U budžetu grada je za ovu investiciju obezbeđeno 20 miliona dinara.

Kako je 021.rs ranije pisao, Zoohigijena planira da ovim pansionom, koji će biti fizički odvojen od prihvatilišta, omogući građanima da ostave svoje kućne ljubimce ukoliko nisu u mogućnosti da ih vode na godišnji odmor ili drugo putovanje.

Ukoliko tender prođe bez problema, očekuje se da pansion bude sagrađen tokom leta i da počne da radi na jesen.

  • Suza

    21.06.2017 16:00
    gade mi se više ovakvi naslovi
    Pišem drugi put! Zgrada za Palijativnu negu nije ni na pomolu al zida se " vrtić" za ljubimce jer to nam treba!! Želim da što pre bude izgrađen da ima gde da ostavite svoje gradske ljubimce a kad vam se neko razboli...a pomoći nema...pisaćete...ma vrištaćete....niko čuti neće!!
  • ĐURA

    21.06.2017 10:48
    GRADONAČELNIĆE, VI NISTE DIVNI
    Kad trošite NAŠE pare na KEREĆE hotele!
    A, 3000 DECE BEZ MESTA u VRTIĆIMA!SRAMOTA!
  • Niki

    20.06.2017 23:53
    Bolje da ste napravili vrtic za decu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.