Obnavljaju se fontane i javne česme u Novom Sadu

Grad Novi Sad će u narednom periodu obnoviti nekoliko fontana i javnih česmi, pošto je raspisao javnu nabavku za ovaj posao.
Obnavljaju se fontane i javne česme u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Obnavljaće se fontane na Keju, u Ulici Ilije Ognjanovića i u Katoličkoj porti. Očekuje se da se uklone svi nedostaci koji su nastali tokom njihove konzervacije. Takođe, fontane će se svakodnevno obilaziti i vodiće se računa o njihovim "vitalnim delovima".
 
Kada je reč o javnim česmama, radiće se na priključenju česmi na gradski vodovod, njihovim popravkama i montaži vodomera. Nabavka obuhvata i zamenu šahtova koji su ukradeni ili oštećeni, zamenu odlivnih šolja, kao i metalnog tela česme sa slavinom. Vodiće se računa o 28 javnih česmi.
 
Nije poznato koliko je Grad spreman da izdvoji u ovu namenu, ali je kriterijum za dodelu ugovora najniža ponuđena cena.
  • Ime*

    23.06.2017 01:24
    Na studentskom trgu ne radi ni fontana, ni česma, još od septembra, mislim. Zapravo, ništa ne radi, ali svako malo s prozora vidim vatromet i neko slavlje.
  • Pera

    22.06.2017 22:09
    detelinarska cesma
    Ahahahaaaa,mozda ce sad konacno proraditi ona cesma kod robne kuce na Detelinari,nju je svaka nova gradska vlast pustala u rad,kakav je to cirkus bio,a cesma nikad,bas nikad nije proradila.Samo pitajte one ljude sto tamo okolo prodaju kojesta,oni su najbolji svedoci tih dogadjaja.
  • Pitajte

    22.06.2017 13:26
    bivšu
    Pitajte Maju Gojković što ne radi fontana u Katoličkoj porti (njena vlast ju je postavila), mislim da je zbog zamene delova koji se jedino mogu poručiti iz Tajvana ili Japana......i koji su preskupi.
    Ali ipak pitajte gospoju Gojković ona ima informacija o fontani.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti