Nova tuča u Grčkoj: Grupa Novosađana pretukla mladića iz Beograda

Grupa Novosađana pretukla je na Lefkadi 18-godišnjeg mladića iz Beograda, L.T. i nanela mu ozbiljne povrede.
Nova tuča u Grčkoj: Grupa Novosađana pretukla mladića iz Beograda
Foto: Pixabay
Osumnjičeni mladići su uhapšeni i sutra bi trebalo da budu izvedeni pred istražnog sudiju na saslušanje. "Blic" je naveo da su uhapšeni M.K. (25), D.Š. (25), K.L. (26) i S.R. (26). 
 
Kako se saznaje, do sukoba je došlo po povratku iz noćnog provoda, oko tri sata ujutru. 
 
- Vraćali smo se iz kluba, moja drugarica je od grupe koja nam je išla u susret zatražila upaljač. Jedan momak iz Novog Sada je to shvatio kao povod za flert, ne znajući da iza nas ide dečko te drugarice. On nas je sustigao i zagrlio svoju devojku, ne ulazeću ni u kakvu raspravu sa Novosađaninom. Međutim, u tom momentu ga je grupa od četiri momka od 25 godina oborila na pod i šutirala. On se pokrio rukama, tako da je prošao bez povreda glave - ispričala je za "Telegraf" drugarica mladića koja je bila očevidac događaja.
 
- Mi te momke nismo od ranije poznavali, niti smo ih sretali na letovanju. Policija ih je uhapsila, a nama je rečeno da se javimo u lokalnu policijsku stanicu ukoliko budemo imali problema do kraja odmora - navela je sedamnaestogodišnja devojka iz Beograda.
 
L.T. je prebačen u bolnicu gde je utvrđeno da nema potres mozga. U sredu uveče je sa Lefkade prebačen u Atinu, a zatim avionom u Beograd. Nalazi se na VMA, gde će biti operisan.
 
- Pretučenom mladiću je smrskana ruka, ima otvorene rane na kolenima i sutra ga čega operacija - kažu na VMA.
 
Iz Ministarstva spoljnih poslova su potvrdili da su privedena četvorica srpskih državljana i da će u petak biti izvedeni pred istražnog sudiju.
  • ma nije vazno

    16.07.2017 12:52
    komunizam
    Sve sami drugovi i drugarice
  • Поп Гага

    15.07.2017 21:30
    Грешка
    То нису никакви дођоши. Нема то везе са дођошима или недођошима. То су напросто шмизле и кукавице. Тројица људи од 23,24 година да туку дете од 18?!?! Болесно!!! Из момента их треба осудути на 10-15 година принудног рада у руднику или каменолому. Да друштво има користи од њихове снаге, кад су већ тако јаки.
  • boki2

    15.07.2017 12:39
    fali klincima malo vojne discipline uvesti pod hitno 12 mesecno sluzenje vojske patamo snagu da iskaljuju pa koliko kosta drzavu da kosta ovo je vec problem drustva a ne pojedinca

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti