Naprednjaci osvojili sve pozicije u svim mesnim zajednicama u Novom Sadu

Srpska napredna stranka saopštila je da je ostvarila apsolutnu pobedu na jučerašnjim izborima za organe u 13 mesnih zajednica u Novom Sadu.
Radi se o mesnim zajednicama "Šangaj", "Sava Kovačević", "Narodni heroj", "Liman", "Ivo Andrić", "Radnički", "Stari grad", "Žitni trg", "Jugovićevo", "Vera Pavlović", "Sonja Marinković", "Detelinara" i "Prva vojvođanska brigada". 
 
"Srpska napredna stranka osvojila je svih 123 mesta u savetima i 39 mesta u nadzornim odborima. Ovakav izborni rezultat je još jedna potvrda poverenja građana u aktuelnu gradsku vlast i veliki podstreh za budućnost. Srpska napredna stranka se još jednok zahvaljuje građanima na poverenju koje nam je ukazano i obećava se da će i u godinama pred nama raditi isključivo u interesu Novog Sada i Novosađana. Na to nas, pre svega, obavezuje poverenje građana, koje nam na svim nivoima ukazuju već pet godina zaredom", poručuju u gradskom odboru SNS.
 
Podsetimo, partija na vlasti u gradu osvojila je proteklog vikenda na prvobitno održanim izborima u 25 mesnih zajednica svih 277 mesta u svaetima i 75 mesta u nadzornim odborima. O kojim mesnim zajednicama se radi čitajte OVDE.
 
Inače, opozicija je ranije najavila da će neučešćem bojkotovati ove izbore jer se, kako kažu, radi o nameštenim izborima.
  • nije normalno

    29.07.2017 20:26
    Pod kakvim uslovima se održavaju izbori na svim nivoima, vidi se iz izbornih rezultata. Do sada je nezapamćeno da jedna stranka apsolutno drži vlast od Republike do Mesnih zajednica.
    Nameće se zaključak da je država u diktaturi jedne stranke i da smo se vratili na jednostranački sistem koji su imale komunističke zemlje a danas nedemokratske zemlje sa jednim autoritativnim vođom.
  • LELA STANIC

    27.07.2017 14:43
    ponizen
    Mnogo radim i mnogo sam radio na koristi i za SNS. Onda sam dosao do toga da umesto da napredujem u stranačkoj hijerarhiji meni za šefa dolazi Božić koji je bio drugi na Bokanovoj listi. Onda se pitam ima li smisla da se trošim i podržavam interesne grupe koje nemaju ideologiju. Božiću je važno da mu je gradonačelnik prijatelj i nije važno za koga je radio i za koga će sutra raditi.Tako će SNS sam sebe srušiti.
  • NS2021

    26.07.2017 13:02
    Nikad lepše

    Niko ozbiljan i iole obrazovan ne bi se ponosio ovakvim izbornim rezultatom. Samo treba pogledati na šta nam liči grad. Seoski vašar nekulture i neukusa, Kakva vlast takav i grad. Izlazak na glasanje samo bi dao legitimitet ovim i svim ostalim izborima SNS-diktatorskog režima. Treba sačekati i oni će sami sebe uništiti. Kolač je isti a njih je sve više, a pohlepa sve veća.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti