Uskoro rekonstrukcija parkinga na Bulevaru oslobođenja

Parkirališta na Bulevaru oslobođenja, između Bulevara Jaše Tomića i Bulevara kralja Petra, uskoro će biti rekonstruisana.
Uskoro rekonstrukcija parkinga na Bulevaru oslobođenja
Foto: 021.rs
Uskoro počinju radovi vredni 7,7 miliona dinara, koji obuhvataju potpunu rekonstrukciju parking mesta na pomenutom potezu. Posao je na tenderu Parking servisa dobio "Put invest" sa podizvođačem "Behaton plus". Radiće se parkirališta sa obe strane bulevara tako da se prvo u potpunosti rekonstruiše jedna, a potom i druga strana.
 
Neophodno je, između ostalog, obeležiti trasu, porušiti betonske ivičnjake oko drveća i postojeća parking mesta, te postaviti nove ivičnjake i parkirališta.
 
Radovi bi trebalo da budu gotovi za dva meseca.
 
Za sada nije poznato do kakvih izmena u saobraćaju će radovi dovesti, ali će i ova informacija biti uskoro poznata.
  • Zombin

    10.08.2017 19:01
    neverovatno
    Zbilja neverovatno. U gradu koji liči na seosku kasabu, i seoski vašar, sa ulicama u prigradskim naseljima punim rupa, najvažnije je "rekonstruisati" postojeći parking. Interesantno bi bilo znati odnose gradskih vladara i vlasnika firmi koje izvode radove. Nesumnjivo da se radi o velikom novcu, a one koji plaćaju, a to smo mi građani NS niko ništa ne pita, sve više podsećamo na zombije.... , a i ko nam je kriv. Šta smo birali to smo i dobili.
  • parking?

    08.08.2017 12:20
    šta je to?
    A kad mislite da na parkingu kod Štranda ispod mosta napravite parking, a ne da parkiramo u onoj prašini? Zbog čega Parking servis uopšte naplaćuje parking na mestu gde on NE POSTOJI???
  • A iza naslova...

    08.08.2017 08:26
    SECI, SECI, SECI ! ! !
    U procesu rekonstrukcije će stradati nekoliko STABALA, uz odgovarajući izveštaj odgovarajućeg magistra da je eto, stablo počelo da se suši i da mora biti posečeno.
    Sve odgovarajuće overeno pečatima i potpisima i naravno - SVE ĆE BITI LAŽ!
    Na taj način će se dobiti još parking mesta za odgovarajuće guze i halapljiva usta odgovarajućih naplatnih službi.
    Inače, stabla se uspešno uništavaju i sečenjem korenja, ašovima i bagerima.
    A ako neko stablo i ostane živo - sledi nova rekonstrukcija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.