FOTO: Novi politički grafiti na OŠ "Vasa Stajić"

Samo nekoliko dana nakon što je sa zida Osnovne škole "Vasa Stajić" uklonjen mural o Kosovu, na istom zidu se tokom noći pojavilo nekoliko grafita kao očigledan odgovor na reakciju nadležnih.
FOTO: Novi politički grafiti na OŠ "Vasa Stajić"
Foto: 021.rs

Kako se uverio reporter 021.rs, na mestu gde je bio mural sa jasnom političkom porukom "Nema predaje, Kosovo, Srbija", za koji uprava škole nije dala dozvolu, sada je ispisano nekoliko novih političkih poruka.

Ispisana je poruka protiv NATO pakta, a autori su istovremeno ostavili i poruku podrške Severnoj Koreji.

Dodajmo i da se ispred zida gde su ispisani grafiti može videti više praznih dvolitarskih flaša piva, koje su, po svemu sudeći, ostale iza autora.

Za sada nema reakcije iz škole povodom ovih novih poruka, a podsetimo da je prvobitni mural uklonjen nakon što su se pojedini roditelji oglasili i postavili pitanje da li su obrazovne ustanove mesta za političke murale i grafite.

  • Vojvosadjan

    11.08.2017 22:10
    @vrabac podunavac
    Subnorsko-komunjarskim... Multikulti.. auuu decko sta je s mozgom? Ost'o u lovackom savezu? Vojvosadjan nije multikulti, nije ni komunjara cak sta vise naginje na kontru. Sta uopste objasnjavati nacional-socijalisti s mozgom vrapca. Dzivdzan tisinski.
  • Nemanja

    11.08.2017 21:13
    Čudo kako su svakom neopranom i neotesanom propalitetu sa tri zuba dedovi bili veliki srpski junaci i vojskovođe. Mora da je u međuvremenu bilo mnogo interfamilijarnog oplođavanja i veselog naskakanja na rodbinu, da se čuva patriotizam u porodici i tako to - pošto je ovim današnjim junacima najveći domet grafit bez slovnih grešaka.
  • Vrabac Podunavac

    11.08.2017 19:33
    Aman...
    Stigao nam i Vojvosađan... Sada ćemo da budemo MULTIKULTIVISANI njegovim izanđalim subnorsko-komunjarskim trla-baba-lan trućanjem. Spasavaj se ko može!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti