Preko DoIT prakse do najtraženijeg posla

Svima je već poznato da se na tržištu rada u najvećoj meri traga za IT kadrovima.
Ponuda poslova iz ove oblasti svakim danom je sve veća, a prema istraživanju o potrebama IT sektora u Srbiji koje je radio Infostud, jasna je velika potreba za zapošljavanjem IT juniora.
 
Intenzivno traganje za kvalitetnim kadrovima u oblasti IT-ja od strane velikog broja domaćih i stranih IT kompanija ukazuje da je sve veća potreba za ljudima koji poseduju konkretno i primenjivo znanje.  Sa ovim trendom, Smart doo je i razvio program DoIT prakse, u okviru kojeg se polaznici obučavaju da steknu praktična znanja koja su im neophodna da bi posle završene prakse bili u mogućnosti da konkurišu i obavljaju posao na juniorskoj poziciji i da nadograđuju svoje znanje kako bi kasnije postali pravi IT profesionalci.
 
 
Zašto DoIT praksa?
 
Zato što podrazumeva pojedinačne i grupne projekte za razvoj timskih veština, u malim grupama (od osam do 12 polaznika), rad sa iskusnim mentorima koji svoje znanje i iskustvo godinama grade u poznatim IT kompanijama, što je garant da će svi polaznici zaista steći veštine, znanje i neophodno iskustvo. Polaznici ne dobijaju običan papirni dokaz da su pohađali praksu - dobijaju sertifikat od 560 sati rada na projektima i dokaz stvarne reference
 
Tokom prakse, polaznici imaju onlajn pristup video-tutorijalima na bilo kojoj lokaciji, u bilo koje vreme, 24/7 tokom 12 meseci. Oni će ih na konstruktivan način usmeriti kako da na praktičan način reše realan, stručni problem i iz tog iskustva uče.
 
DoIT Praksa obuhvata praktičan rad na tri različite IT pozicije koje su trenutno najtraženije od strane domaćih i svetskih kompanija.
 
 
Program je zasnovan na novoj metodologiji prenošenja znanja, sa akcentom na praktičnom radu na stvarnim IT projektima. Na taj način polaznici se u potpunosti upoznaju sa svim stručnim, ali i realnim aspektima rada u IT sektorima.
 
Polaznici koji prođu ceo program prakse posedovaće kompetencije, veštine i iskustvo na nivou juniora.
 
Prijavite se na događaj Otvorena vrata DoIT prakse koji Smart doo organizuje besplatno za sve zainteresovane koji žele da se upoznaju sa praksom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti