Miletićeva ulica sa manje parking mesta nakon radova

Nakon rekonstrukcije drugog dela Miletićeve ulice, koja je u toku, zadržaće se postojeći režim saobraćaja, ali će biti smanjen broj parking mesta, saznaje 021.
Miletićeva ulica sa manje parking mesta nakon radova
Foto: 021.rs

Našem portalu su u Gradskoj upravi potvrdili da će jedina novina biti ukidanje parkinga od Trifkovićevog trga do Grčkoškolske ulice. Naime, prethodnih dana su građani koji žive u okolini primetili da su radnici postavili bankine u Miletićevoj ulici tako da izgleda kao da više neće moći da se u nju uđe sa Trifkovićevog trga, ali u Upravi to demantuju.

"Jednosmerni režim predviđen je u delu Miletićeve ulice, između Grčkoškolske i Trifkovićevog trga, i u delu između Nikolajevske i Ulice Jovana Subotića. U delu Miletićeve ulice između Trifkovićevog trga i Nikolajevske ulice odvijaće se dvosmerni saobraćaj. Parkiranje će biti zabranjeno od Trifkovićevog trga do Grčkoškolske ulice jer zbog nedovoljne širine kolovoza nema uslova za obeležavanje parking mesta. Na Trifkovićevom trgu ne menja se režim parkiranja", navode za 021 u Upravi.

Podsetimo da su radovi u Miletićevoj ulici počeli krajem maja. Rekonstruiše se vodovodna i kanalizaciona mreža, saobraćajne površine i javna rasveta. Sve finansira Pokrajina sa 40 miliona dinara, a investitor je Grad Novi Sad preko Uprave za građevinsko zemljište i investicije.

  • Novosadjanin

    13.09.2017 17:09
    ...
    Da su pametni parkinga ne bi ni bilo ;)
  • ???

    13.09.2017 15:44
    Sramota
    Šta će biti sa Maticom? Nisu ulagali 100 godina u nju ništa, sramota, a ni parking ne rešavaju!
  • NN

    13.09.2017 15:41
    ?!
    Koje smo mi budale.Četiri meseca rade uličicu od 400 metara.I treba da nas je.u za sve novce.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti