Humani ponedeljak za desetogodišnju Aleksandru Krstić

Tokom poslednja dva "Humana ponedeljka" na Štrandu, biće prikupljana sredstva za nabavku ortopedskog pomagala za kukove za desetogodišnju Aleksandru Krstić iz Novog Sada.
Devojčica je tokom rođenja ostala bez kiseonika, što je dovelo do pucanja dve moždane ćelije na beloj moždanoj masi i do potpunog invaliditeta već od prvog dana života.
 
Ona je učenica 4. razreda OŠ "Milan Petrović" i u ovom trenutku joj je potrebno ortopedsko pomagalo za kukove Swosh, koje joj jedino odgovara zbog ostalih zdravstvenih problema i koje košta oko 1.100 evra.
 
Novac se prikuplja u ponedeljak, 18. septembra.
  • Milena

    17.09.2017 19:46
    Sramim se svoje "države"
    Сл.гласник 79 25.08.2017
    Влада РС доноси Уредбу
    Члан 1.
    На поштанске пошиљке у унутрашњем поштанском саобраћају, осим на пошиљке новина и часописа, плаћа се доплатна поштанска марка "Изградња Спомен-храма Светог Саве" од 9.октобра до 3.децембра 2017.године.
    Марка из става 1. овог члана издаје се у тиражу од 7.600.000 комада у апоену у висини од 10 динара.
    Citat završen. A vi građani skupljajte....
  • Marko Mihajlovic

    17.09.2017 18:43
    Humani pon. za Aleksandru
    Posto su neki na ovoj stranici izrazili želju za Aleksandrinim žiro-računom, jer nisu prisutnih odlučih da ga objavim:

    Spasenija Krstić Sberbank AD. Klisanski put 123 Novi Sad Br.tekuceg racuna 285-2205000000004-98 Uplata glasi :DONACIJA ZA ALEKSANDRU KRSTIĆ
  • Tata Ikun

    16.09.2017 21:10
    Ne daj Bože nikome...
    Užasno je to što narkomane, alkoholičare i ostale zavisnike fiksamo u metadonskim centrima o državnom trošku (čitaj:našem trošku), a za ovako unesrećenu decu pravimo humane ponedeljke.
    Zlo i naopako.

    Zamolio bih redakciju da, ukoliko su u mogućnosti, u ovakvim slučajevima daju i brojeve žiro-računa (ili neki drugi alternativni metod) za nas koji ne možemo da prisustvujemo, a i za sve ljude dobre volje koji bi pomogli deci i ljudima u potrebi. Svaka čast što pokrivate ovakve događaje. Mi smo mnogo jaki, samo što nam još nije došlo iz D u glavu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti