Javni čas na temu čistih ruku u petak u OŠ "Branko Radičević"

Savetovalište za mlade Doma zdravlja "Novi Sad" održaće u petak, 13. oktobra javni čas učenicima prvog razreda u Osnovnoj školi "Branko Radičević" na temu "Čiste ruke".
Javni čas na temu čistih ruku u petak u OŠ "Branko Radičević"
Foto: Pixabay
Akcija se održava povodom obeležavanja 15. oktobra, Svetskog dana čistih ruku. 
 
U okviru javnog časa učenicima će biti podeljeni edukativni flajeri i pokazano kako se pravilno peru ruke, a u holu škole biće postavljena zdravstveno-vaspitna izložba. 
 
Cilj javnog časa je da se formiraju ispravni stavovi i ponašanje u vezi sa zdravljem, da se učenici upoznaju sa principima pravilnog pranja ruku, informišu o posledicama nepravilnog pranja ruku i podigne nivoa svesti o važnosti održavanja lične higijene.
                                                                
  • Miki

    11.10.2017 14:58
    flash back
    higijena. to je u istoj onoj školi u kojoj su manijaci mesecima terali dete da pije urin? savršena prilika da se javnost podseti na ovaj skandal. molio bih 021 da napravi jedan follow up o sudbini svih učesnika: šta je bilo sa zlikovcima - kako su nagrađeni? šta je bilo sa žrtvom i njegovom porodicom? šta je bilo sa odgovornima u školi - od direktora do spremačice - svi su znali i zataškavali zločin da se ne zamere tati jednog od zlikovaca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.