Urbanisti ponovo crtaju Industrijsku zonu u Novom Sadu

Odbornici Skupštine grada na sednici u četvrtak, 19. oktobra trebalo bi da daju saglasnost da počne izrada izmena urbanističkih planova najvećeg dela Industrijske zone u Novom Sadu.
Urbanisti ponovo crtaju Industrijsku zonu u Novom Sadu
Foto: 021.rs

Prema predlogu gradskih urbanista, predloženo je da se pristupi izradi regulacionih planova radnih zona "Sever II" i "Sever IV", odnosno delova industrijskih zona koje obuhvataju deo grada Sever od Železničke stanice do Kanala DTD i deo grada koji obuhvata Rafineriju i okolne privredne objekte.

Kako se navodi u obrazloženju za izmenu ova dva urbanistička plana, potrebno je da se obave njihove izmene jer se nakon privatizacije i transformacije privrednih subjekata na terenu dosta toga promenilo i prostor treba preurediti i definisati tako da služi novim-starim korisnicima industrijske zone.

Pošto Skupština grada usvoji predloge, "Urbanizam" će napraviti izmene u Industrijskoj zoni, a javni uvid u plan će uslediti u narednim mesecima.

  • PERICA

    17.10.2017 18:59
    #######
    Većini valjalo!
    Manjini nije valjalo,sada su na vlasti!
    Mnogo im je lepo!
    Ali zato većini ne valja!
  • dobrotvorka

    17.10.2017 18:37
    TO JE SADA
    Groblje nekadašnje industrijske zone sa logorima za otpuštene radnike i njihovu decu.
  • Čučuk Stana

    17.10.2017 15:06
    Pre nego se sve izbrise napravite ekskurziju-putevima novosadske industrije- da podmladak zna a i mi da ne zaboravimo, kako se nekad zivelo i radilo!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti