Predavanja o samomerenju krvnog pritiska u Rumenki, Stepanovićevu i Vidovdanskom naselju

Predavanje sa radionicom o samomerenju krvnog pritiska 19. i 20. oktobra održaće se u Rumenki, Stepanovićevu i na Vidovdanskom naselju.
Predavanja o samomerenju krvnog pritiska u Rumenki, Stepanovićevu i Vidovdanskom naselju
Foto: Pixabay
Predavanje u Rumenki održaće se u četvrtak, 19. oktobra od 8 časova u Udruženju penzionera, dok će se predavanje u Stepanovićevu održati takođe u četvrtak, ali od 10 časova u Domu penzionera. Predavanje na Vidovdanskom naselju održaće se u petak, 20. oktobra od 8 časova u sali mesne zajednice.  
 
Predavanja organizuje Služba patronaže Doma zdravlja "Novi Sad".
 
Zainteresovani sugrađani će moći da provere vrednost krvnog pritiska, da uporede dobijene vrednosti sa vrednostima dobijenim na svom aparatu za merenje TA (koji treba da ponesu sa sobom) i da nauče kako da pravilno evidentiraju izmerene vrednosti krvnog pritiska u kućnim uslovima u knjižicu koju će dobiti.
 
Sa sobom poneti aparat za merenje TA i ne treba doručkovati.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.