FOTO: Gužvanjac na Ribljoj pijaci na Novosadskom noćnom bazaru

Na Ribljoj pijaci u centru Novog Sada sinoć je održan drugi po redu Novosadski noćni bazar koji je i ovog puta privukao veliki broj građana.
FOTO: Gužvanjac na Ribljoj pijaci na Novosadskom noćnom bazaru
Foto: 021.rs

Na oko 170 tezgi i improvizovanim štandovima okupili su se mali proizvođači, umetnici i kreativci i izložili na prodaju domaću hranu i poslastice, piće, rukotvorine, garderobu i predmete ručne izrade, itd.

U nizu sličnih otvorenih pijaca, specifičnost Novosadskog noćnog bazara je što je svaki izlagač poseban i drugačiji, a proizvodnja u kućnoj radinosti postala je glavni izvor prihoda mnogih sugrađana. Kako se svako mogao uveriti, kvalitet je vrhunski, a ponuda raznovrsna i unikatna.

Poseta je kao i na prvom Bazaru održanom početkom septembra bila iznad očekivanja. Moguće je da se ovaj događaj na Ribljoj pijaci ponovi još jednom do kraja godine.

  • Mislilac

    22.10.2017 15:42
    Najzad
    Najzad nešto inovativno, dobro organizovano i odlično posećeno!!!
  • Veki

    21.10.2017 21:18
    Bas sam se iznenadila koliko je ljudi bilo. Jako lepo organizovano, lepo vreme i lepe stvari za degustirati i za kupiti. Jedva cekam sledeci bazar.
  • Dragan

    21.10.2017 13:56
    Grad i razne organizacije bi mogle ovakve manifestacije da odrzavaju jednom nesecno uz simbolicnu naknadu izlagacima. Na ovaj nacin se promovise i turisticka ponuda ali se i promovise kucna radinost

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.