Izvršitelji sutra iseljavaju četvoročlanu novosadsku porodicu

Izvršitelji će sutra u nenajavljeno vreme ponovo pokušati da isele četvoročlanu porodicu Jakšić iz stana na Bulevaru kralja Petra I, a nakon što nije postignut sporazum između porodice i investitora koji im je 2001. godine prodao stan.
Izvršitelji sutra iseljavaju četvoročlanu novosadsku porodicu
Foto: 021.rs
Jakšići se sa investitorom spore zbog raskida kupoprodajnog ugovora - porodica tvrdi da joj je investitor prodao pogrešan, manji stan po istoj dogovorenoj ceni, koji su Jakšići odbili da isplate u celini zbog, kako tvrde, načinjene prevare. S druge strane, investitor Tihomir Samardžić tvrdi da je porodica prevarila njega jer nije u celosti isplatila stan, a neće iz istog da se iseli. 
 
Obe strane pokušale su da se sporazumeju raskidom kupoprodajnog ugovora. Na porodici je da se iseli pošto joj investitor isplati novac koji je do sada uplaćen za stan, što je pre nekoliko dana bio i apel novosadske policije. Međutim, s obzirom na to da postoji rešenje o iseljenju koje je izdao izvršitelj Vujadin Masnikosa, policija ne može da poništi sudsku odluku. Policija će se na sutrašnjem prinudnom iseljenju pojaviti kako bi sprečila eventualno nasilno ponašanje.
 
Sporazuma u vezi sa ovim stanom nema jer, kako poručuje Mirjana Jakšić, investitor od porodice zahteva da se prvo iseli, a da joj potom isplati deo dogovorenog iznosa. Ovo je za porodicu, smatra Jakšićeva, neprihvatljivo.
 
Podsetimo da je rešenje o izvršenju problematično, s obzirom na to da porodica nije ni imala priliku da se na isto žali. Zbog ovih, ali i drugih nelogičnosti u ovoj priči, građani su se prošlog ponedeljka okupili ispred zgrade Jakšića i sprečili dvojicu izvršitelja da isele porodicu. Detaljnije o tome čitajte OVDE.
  • deda

    25.10.2017 15:03
    @Neko iz made sta ti dodje taj nik, jesi ti i JJ il njen bot, inace imam suprugu i nikoj je ne naziva babom vec bakom, cetvoro dece i sedmoro unucadi trenutno, a postanem agresivan kad naletim na polupravnicke idiotluke, pozz
  • Pedja

    25.10.2017 15:00
    Dokle
    @deda
    E, deda, deda, bas si...
  • JJ

    25.10.2017 14:42
    @deda Sreca pa sa takvima kao ste vi, retko kada imam prilike da se srecem. I mogu reci da je vama tesko sa vasom ludom glavom, a sa mnom posla nemate. I kao sto vam je rekao Neko iz mase nadjite sebi neku babu, ukoliko bi se neka prevarila. O uvredama licne prirode se ne bih izjasnjavala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.