Miletićeva uskoro konačno prohodna

Miletićeva ulica u strogom centru grada, nakon skoro šest meseci radova, biće prohodna za nekoliko dana, jer je počelo asfaltiranje preostalog dela, od Trifkovićevog trga do Ulice Jovana Subotića.
Miletićeva uskoro konačno prohodna
Foto: 021.rs

Postavljanje behatona na trotoaru završeno je prethodnih dana, a u petak je usledilo asfaltiranje kolovoza, tako da se može očekivati da vozila uskoro ponovo krenu ovom ulicom.

Miletićeva je rekonstruisana posle dugog niza godina, a sada će imati manje parking mesta. Kako su za 021.rs ranije naveli u Gradskoj upravi, parkiranje će biti zabranjeno u delu od Trifkovićevog trga do Grčkoškolske ulice, jer, zbog nedovoljne širine kolovoza, nema uslova za parking mesta.

Podsetimo da je rekonstrukciju vodovodne i kanalizacione mreže, kao i saobraćajnih površina i javne rasvete finansirala Pokrajina sa 40 miliona dinara.

  • Starosedeloc

    15.11.2017 20:28
    Gde zivimo, u Evropi?
    Ovu ulicu bi trebali zatvoriti za saobracaj, i uvesti usporenu zonu kretanja kuda bi mogli ici samo pesaci i biciklisti. Novi Sad se siri a zona za setanje ostaje ista. Drugi gradovi u Evropi poput Firence, Beca, Praga, Minhena, i Pariza, stalno sire svoju zonu setanja i to je njima kao dobar dan a u Novom Sadu se smanjuje. Gde vi mislite da nama dodju turisti?
  • zivkovic

    13.11.2017 08:02
    zagadjenje vazduha
    Pogledajte index zagadjenja vazduha za Novi Sad: http://aqicn.org/city/serbia/novi-sad/spens/
    Za vikend skoci na 90, a max ume da bude i 175. Slazem se da je to mala beba za New Delhi, ali opet je opet duplo iznad gradova Evrope koliko sam pretrazivao.
    Evo i objasnjenja za pm2 cestice: http://www.airveda.com/understanding_data.html
    Preko 60 je srednje zagadjen, a preko 90 je los vazduh. p2.5 su dimenzije u mikrometrima cestica koje izlaze iz auspuha i odzaka i ulaze u pluca gde prave haos. Mislim da nasi sugradjani nisu svesni sta rade, i da im je samo licni interes i gde da utakmu svoj auto bitan.
  • Vlada

    12.11.2017 17:05
    @Пешак

    Pa ako ti je skupo malo crvene farbe, mi ćemo da vozimo svuda, al' onda nema kukanja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti