Donesite polovnu knjigu i dobijate popust na kartu za bioskop

Svake srede u bioskopu Arena Cineplex organizovaće se humanitarna akcija Humanitarna sreda.
U saradnji sa organizatorima akcije Knjigom do osmeha, Arena Cineplex daje popust od 50 dinara na cenu karte sredom, svakom posetiocu koji donese polovnu knjigu.  
 
U nastavku akcije, sve polovne knjige razmenjuju se za humanitarni sms Budihuman fondacije. Uz akciju Knjigom do osmeha, tokom brojnih festivala prikupljeno je više od 50.000 dinara za Jugoslava Berklovića, dok akcija nastavlja da širi svoju mrežu. 
 
Arena Cineplex sve posetioce bioskopa da se pridruže u akciji Humanitarna sreda i na taj način pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Sve informacije o aktivnostima Knjigom do osmeha mogu se pronaći na Facebook stranici OVDE.
  • /

    19.11.2017 10:28
    /
    za tih 50 din popusta cu ipak knjigu zadrzati za sebe

    strasno dati knjigu za popust nekom .ranju kao sto je 'books of knjige' /slucajno se potrefio naslov/

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti