Danas preventivni pregledi u Kliničkom centru Vojvodine

Mamografski pregledi dojki kod žena, ultrazvuk abdomena i određivanje hormona štitaste žlezde preventivni su pregledi koji će se danas organizovati u Centru za radiologiju Kliničkog centra Vojvodine.
Danas preventivni pregledi u Kliničkom centru Vojvodine
Foto: 021.rs
Radi se o mamografskim pregledima za žene starije od 40 godina, koje ranije nisu imale ovu vrstu pregleda. Određivanje hormona štitaste žlezde radiće se kod osoba koje nemaju poznatu bolest štitaste žlezde.
 
Prijave su danas od osam do devet sati, a pregledi će se raditi od devet do 16 časova u Centru za radiologiju. 
 
Preglede organizuje Ministarstvo zdravlja na nivou cele Srbije.
  • Nervirach

    19.11.2017 23:40
    Izvinite sto pitam, ali vi ste pomislili da ce od ovoga nesto biti? Pa oni ni pregled uz uput nisu u pristojnom roku da odrade i kao sada ce ovo preventivno. Jos nedeljom. Ej, nedeljom! Nedeljom se mole da im niko ne udje da ne kvari idilu. Pa niste mali. Sprdija!
  • draga Dusanka

    19.11.2017 15:11
    kakvi oni
    Takvi i vi , sledeci put kad idete recite da imate 69
  • Nenad

    19.11.2017 10:30
    pašće vlast
    Ova vlast će pasti zbog neozbiljnosti...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti