Razbijanje mitova o ishrani ovog vikenda u Novom Sadu

Interaktivno predavanje o ishrani i rešavanje svih nedoumica i mitova o svakodnevnoj ishrani održaće se u subotu, 25. novembra u Sportskom centru Rosić, Jovana Cvijića 46.
Reč je o dugoočekivanoj temi, interesantnoj mnogima, ali i prilici da zaista čujete nešto novo, provereno i dokazano.
 
Pozovite sve zainteresovane i rezervišite svoje mesto na vreme jer je broj mesta ograničen.
 
Ulaznica na ovaj događaj je 300 dinara, a besplatna za članove fitnes kluba Fit Complete.
 
Uplatu možete izvršiti na žiro račun 340-0000011011989-29 ili lično u Fitnes klubu Fit Complete (Jovana Cvijića 46, Novi Sad i Cara Lazara 50, Futog) do popune mesta.
 
Pripremite pitanja, a nema ograničenja u trajanju predavanja - ostaje se dok god to budu želeli prisutni posetioci.
 
Informacije i rezervacije mesta na broj: 063/569-404. Fejsbuk event o ovom predavanju nalazi se OVDE.
 
O predavaču:
 
Predavanje organizuje i vodi Žarko Marjanović, osnivač fitnes centra Fit Complete. Završio je srednju fizioterapeutsku školu, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja i master sportske medicine u Novom Sadu. Teme diplomskog rada i master rada bile su o hormonima u ishrani i ishrani u sportu. 
 
Žarko je radio tri godine u Ister sport i velnes centru i tri godine u World Class fitnes centru kao personalni trener, trener grupnih programa i kondicioni trener. Nakon studija (od 2010. godine) stalno se unapređuje kroz kurseve iz fitnesa (TRX personal i group, Lessmills body attack, core, functional training, nutritivni kurs...). 
 
Fit Complete fitnes centar uspešno vodi od 7. aprila 2014. godine u Futogu, a od 1. septembra 2017. godine i u Novom Sadu u Sportskom centru Rosić, čiji je menadžer.
 
Njegova misija je podizanje svesti o vežbanju i zdravlju u Futogu, Novom Sadu i šire.
 
Predavanje počinje u 19 časova. Rezervišite svoje mesto na vreme.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti