VIDEO, FOTO: Izvršitelji iselili porodicu iz stana na Bulevaru kralja Petra

Izvršitelji, u pratnji policije, iselili su četvoročlanu porodicu Jakšić iz stana na Bulevaru kralja Petra 61.
VIDEO, FOTO: Izvršitelji iselili porodicu iz stana na Bulevaru kralja Petra
Foto: Ž. Bogosavljević
Kako 021 saznaje na licu mesta, porodica se ranije zaključala u stan, ali su bravari obili vrata stana, i izvršitelji su u pratnji policije ušli i porodicu Jakšić izbacili na ulicu.
 
 
Članovi porodice Jakšić kažu da nemaju kuda da idu i da će otići da kampuju ispred zgrade novosadskog suda, koji smatraju odgovornim što su se našli u ovoj neprilici.
 
 
Inače, policija je još rano jutros bila ispred zgrade u kojoj su živeli Jakšići, a ubrzo su došli i vatrogasci i spremili vazdušni jastuk iza zgrade, gde se nalazi terasa stana br. 24, gde su Jakšići. Policija je legitimisala novinare i prisutne, te ih je udaljila od zgrade.
 
 
Ovo je epilog niza pokušaja prinudnog iseljenja porodice. Detaljnije o slučaju čitajte OVDE.
  • Bačvanin

    24.11.2017 17:01
    Žao mi je tog nekog što se potposuje sa G....!
  • G

    24.11.2017 16:08
    @Bivši posetioc - hvala vam što vas ne zabrinjava što ovaj portal objavljuje komentare izvesnih "LALA", "Laloški Waltz", "RVosha" i sličnih koji u svakom članku nađu potrebu da vređaju, omalovažavaju, potcenjuju i mrze Srbiju !!!
    @Neće moći - došao si u Bačku sa najlon kesom i traktorom, zaposlio se ovde u nekom javnom preduzeću a sad bi da isteruješ nas što smo rodjeni u Bačkoj? Je li, đubre jedno fašističko, odakle sam to ja došao i odakle to ja nekoga isterujem? Kada vi nekoga isterujete iz Vojvodine koju svojatate kao svoju privatnu imovinu to može, a kada ja želim da prihvatim takve vaše "moderne vojvođanske" ideje i uzvratim potpuno isto onda ne može? Đubradi balava.
    @Bačvanin - zaista je vaša stvar, iako je tužno što se time hvalite, što na slovo G znate samo jednu reč. Žao mi je što ste glupi i što delim ovu državu sa vama, hvala vam na vašem nesebičnom doprinosu da je zasmrdite.
  • G

    23.11.2017 16:44
    namerno malo slovo
    @Laloški Waltz - za vašu informaciju: ja ne živim u vojvodini, ja živim u Bačkoj a to je severozapadno od Dunava i "Žeželja". Tamo dole je vojvodina, ovo ovde je BAČKA !!!
    Ne možete me terati iz moje Bačke, iako znam da je to vaš manir, običaj i nepisano pravilo da ste u konfliktu sa vašim komšijama i sugrađanima, u Bačkoj niste našli plodno tlo za kavge kakve ste zapatili u svom zav'čaju.
    Prijatan boravak vam želim u miroljubivoj Bačkoj, uz ipak podsetnik da ste vi "poštovani" fašisto prvi izjavili da neko treba negde da se "vraća", i da ste vi taj koji svoje komšije i sugrađane etiketira, a ja nikada nisam ikoga, pa čak ni fašiste poput vas forsirao da moraju da se ikuda sele zbog svog mišljenja. Ako ste pride i neobrazovani pa ne razumete šta je sarkazam kada neko u potpunosti kopira vaše pravilo, obzirom da pravila moraju važiti za sve podjednako a ne samo onda kada to vama tako odgovara, onda osim što je neophodno da krivično odgovarate za širenje međugrađanske mržnje i netrpeljivosti i postanete redovan posetilac Mitrovice, je neophodno i da u zatvorskoj školi kompletirate svih osam godina obaveznog osnovnog obrazovanja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti