FOTO, VIDEO: Užinajte sveže i zdravije uz Biobella keksiće i Biogric grickalice

Za ljubitelje sveže, ukusne i zdrave užine, novosadski brend Biobela i Biogric skoro 20 godina proizvodi pregršt grickalica i keksića, proverene recepture.
Najrazličitiji ukusi keksića sa fruktozom bez belog šećera, idealna su zdrava užina na poslu i u školi, od kokosa, cimeta, rogača, limuna sa kurkumom, do ukusa pomorandže i đumbira, chia semenke, keksića s komadićima belgijske čokolade i kakaom.
 
Biogric slane grickalice su od integralnog brašna uz dodatak susama, kikirikija i čilija, bez veštačkih dodataka, što je odlična zamena za peciva i testa puna aditiva.   
 
 
Sve ovo, kreirali su Magdalena Ristić sa svojim sinovima Milanom i Jovanom i izgradili zdrav i ukusan brend, čiji su proizvodi Novosađanima omiljena užina.
 
Zanimljivi keksići i grickalice rezultat su dugogodišnjeg porodičnog biznisa, a Jovan Ristić, koji je bio samo tinejdžer kada je posao započet, kaže da je cilj njegove porodice da putem ishrane na pozitivan način učestvuje u potrazi pojedinca za životnim balansom i srećom.
 
"Svi naši proizvodi su prirodnim putem proizvedeni. Puni su vlakana, ne koristimo veštačke boje. Proizvodi su većinom posni, integralni i biljnog porekla. Pažljivo kombinujemo prirodne kvalitetne sirovine i tradicionalni postupak proizvodnje, čime smo dobili široki spektar ukusa i omogućili da uživate u slatkim i slanim zadovoljstvima i to na zdraviji način. Proizvodimo bez belog šećera, bez trans masti, sa sto odsto integralnim brašnom od celog zrna pšenice. Izgradili smo savremeni proizvodni pogon. I dalje težimo da učinimo proizvode što ukusnijim i posebnim, sa još bogatijim sadržajem i u skladu sa najviše postavljenim standardima zdravije hrane. Želimo da svi koji probaju naš proizvod, iskuse pozitivnu energiju i radost koju su u njih i njihovo stvaranje uneli svi zaposleni u Biobelli", objašnjava Ristić za 021.rs. 
 
Misija Biobella tima je da učestvuje u širenju svesti o zdravom i aktivnom životu. Za sada to postižu kreiranjem zdravih i funkcionalnih proizvoda, a nedavno su u cilju da prošire i prenesu ideju, osnovali i Biobella onlajn magazin, kutak za sve koje zanima zdrav život. Putem autorskih tekstova o fizičkoj aktivnosti, kulturi ishrane, zdravlju i zdravom pristupu životu, uz stručne saradnike iz oblasti zdrave ishrane i fitnesa, Biobella magazin pruža čitaocima mogućnost i da sami predlažu teme, a autorski tim rado odgovara na izazove. Njihov magazin možete čitati OVDE
 
 
Biobella tim čine ljudi koji su u toj kompaniji zaposleni od samog nastanka, čime doprinose verodostojnom proverenom ukusu i tolikom stažu. Sama kompanija, nedavno je zbog  proširenja sa Petrovaradina izmeštena u Sirig, a u njoj vredno radi porodica Ristić I još 40 zaposlenih.
 
Njihovi proizvodi mogu se kupiti u svim većim lancima maloprodaje i prodavnicama zdrave hrane. Biobella biskvit i Biogric snek mogu se kupiti i u rinfuznom obliku u svim prodavnicama zdrave hrane, na teritoriji cele Srbije.
 
Slani integralni Biogric štapići su prvi proizvod takve vrste, bogat dijetetskim vlaknima, koji pomažu varenju i održavaju sitost. Biobella nudi i biskvit obrok od integralnog brašna, zaslađen fruktozom, uz dodatak aromatičnih začina i sirovina ili filovan voćnim punjenjem, sa džemom od višnje i kajsije. 
 
Keksići sa voćem sadrže pravo ceđeno voće, poput limuna i pomorandže, dok su cimet, rogač i kokos prirodni, bez veštačkih dodataka.
 
Biobella tim neretko se bavi i aktivizmom, te imaju dobru saradnju sa Udruženjem dijabetičara iz Beograda i godinama su sponzori Bukovačkog i Noćnog maratona. Trenutno rade na novim proizvodima, koji će se uskoro pridružiti već bogatoj ponudi. 
 
Više o ovom brendu čitajte OVDE, a pogledajte i kratak film o novosadskom brendu i saznajte više i putem fejsbuka.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti