FOTO: Sve za vaš dobar vid od danas na još jednoj lokaciji u srcu Novog Sada

Centar za korekciju vida i sluha Sani Optik, pored već dobro poznate adrese u Nikole Pašića 16, danas je svim Novosađanima otvorio svoja vrata i u Zmaj Jovinoj 28.
Sani Optik je odlučio da proslavi otvaranje nove radnje tako što je svim svojim kupcima obezbedio popuste i posebne pogodnosti. U susret novogodišnjim praznicima, od danas, 15. decembra pa sve do 31. januara 2018. godine važi specijalan popust od 20 do čak 50 odsto na dioptrijske okvire i naočare za sunce odabrane modelistike.
 
U prirodom inspirisanom ambijentu kojim dominiraju tople boje drveta, Sani Optik svim svojim kupcima nudi širok asortiman dioptrijskih okvira i naočara za sunce, modernog dizajna i poznatih brendova kao što su Gucci, Boucheron, Saint Laurent, Brioni, Pomellato, Salvatore Ferragamo, Chloe, Moschino, Missoni, Pomellato, Baldinini, Vivienne Westwood, Lacoste, Nike, Puma i mnogi drugi.
 
 
Takođe, u ponudi je širok izbor dioptrijskih stakala, od kojih bi trebalo pre svega izdvojiti "Essilor", zbog svog dokazanog kvaliteta. Uz to, dostupna su kontaktna sočiva svih vrsta (dioptrijska i kozmetska), kao i sredstva za održavanje kontaktnih sočiva i slušni aparati švajcarske kompanije "Phonak" i "Sonic". Samo deo bogate ponude Sani Optika možete pogledati u galeriji:
 
 
Sani Optik je kompanija sa tradicijom dugom 65 godina, koja je prepoznatljiva po stručnosti, iskustvu i tradiciji, ali i pažljivom praćenju trendova i potreba klijenata. Ova kompanija se vrlo brzo istakla na tržištu i postala sinonim za kvalitet i pouzdanost. To potvrđuje i 47 prodajnih objekata u 38 gradova Srbije i Republike Srpske, što je čini najvećim lancem optika u Srbiji, kao i mnogostruko veći broj zadovoljnih kupaca.
 
Više o bogatoj ponudi Sani Optika možete saznati na njihovom sajtu ili preko fejsbuk stranice.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.