FOTO: Vežbajte 24 sata dnevno u godini, na najsavremenijoj opremi, uz najlepši pogled na Novi Sad

Za sve ljubitelje sporta i zdravog života, BestFit teretana sa jedinstvenim pogledom na ceo Novi Sad, na raspolaganju je 24 sata, sedam dana u nedelji, tokom cele godine.
Smeštena na Bulevaru oslobođenja 127, preko puta Merkatora, pored najvećeg tržnog centra u izgradnji "Promenada mola", na 15. spratu, BestFit teretana ima potpunu novu, najkvalitetniju fitnes opremu, koja omogućava vrhunski kvalitet vežbi, a sve to po najpovoljnijim cenama u gradu, od 1.999 dinara.
 
Bilo sa prijateljima, samostalno ili u grupi, bez traženja izgovora jer termini nisu adekvatni, ovo je prilika da svako sebi kreira raspored i dinamiku vežbanja. Kako nadolaze praznici i period manje aktivnosti, vrata BestFita su otvorena i za one koji ne žele da zapuste svoje telo i ostanu u kondiciji i u hladnim danima.    
 
 
"Pred nama su hladni dani, a samim tim i raznovrsna trpeza. Otvoreni smo za sve one koji ne žele da se ušuškavaju i zapostave svoje telo. Bez obzira na zimu, treba održavati formu. Imamo najbolji kardio program povezan sa internetom, samo treba poneti slušalice. 24 časa vam je na raspolaganju stručni tim i od njih možete dobiti neophodne informacije ili pomoć da vežbu uradite kako treba. Svaki od naših personalnih trenera specijalizovan je u određenoj oblasti fitnesa. Oni su svakodnevno dostupni, kako bi pomogli u toku treninga, usmerili na pravilno izvođenje vežbi i dali poneki savet. Nađite vremena za sebe, jer smo mi tu u bilo koje doba dana i ne zanemarujte svoje telo", poručuju u timu BestFita.
 
Za one koji žele da treniraju i u nadolazećim prazničnim danima, BestFit je otvoren sve vreme, a za Božić i Novu godinu radiće skraćeno, posle 15 časova.
 
BestFit ima čiste, komforne, moderne i kompletno opremljene svlačionice sa tuš kabinama, te nakon vežbanja svako ima mogućnost da se istušira, sredi i izađe čist.   
 
Pored stručnih trenera sa DIF-a, čiji je nadzor i pomoć na raspolaganju sve vreme, BestFit ima i personalne trenere, za rad u manjim grupama po dogovoru.
 
"Vežbanje u paru ili sa prijateljima je dodatna motivacija za istrajnost u treningu. Imamo par, momka i devojku koji redovno kod nas vežbaju, potom tri drugarice koje dolaze zajedno, pravimo manje grupe, sve je stvar dogovora", dodaju u BestFit-u.
 
Uz povoljne cene, kao i mogućnosti plaćanja na godinu dana ili šest meseci ili tri meseca, BestFit daje i pogodnost plaćanja na rate i ukoliko imate kreditnu karticu banke Inteza administrativnom zabranom.
 
U BestFit teretani tokom 24 časa dnevno su na raspolaganju vrhunske Precor i Gym80 sprave - trake za trčanje, AMT kardio sprave, bicikli i spinneri. Nema redova i čekanja, jer imaju dovoljno sprava, posebno traka za trčanje. Dovoljno prostora za vežbanje i veliki izbor jednoručnih i dvoručnih tegova, sajli, bench klupa, nožnih presa i drugih sprava vrhunskih proizvođača, ono je što nudi ova jedinstvena teretana.   
 
Povezanost kardio opreme sa internetom, omogućava svakom korisniku da sluša omiljenu muziku, gleda seriju, video spotove ili bilo koji drugi sadržaj dok trenira. U sledeću godinu koračaju sa novim ciljevima, te će BestFit dobiti i proširenje na novoj adresi, sa novim konceptom.
 
Zakažite svoj prvi trening, bilo sa trenerom ili samostalno, koji je potpuno besplatan. Za više informacija, pozovite 021/30-18-360.
 
Za sve koji žele pozitivno da utiču na svoje telo i kondiciju, vežbajući na vrhunskim spravama BestFita, više informacija dostupno je na zvaničnom sajtu BestFit teretane, a posetite i Fejsbuk stranicu, kao i profil na Instagramu.  

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti