FOTO: Novosađani paljenjem sveća odali poštu ubijenom Oliveru Ivanoviću

Nekoliko desetina građana Novog Sada paljenjem sveća kod Uspenske crkve odalo je poštu ubijenom Oliveru Ivanoviću.
FOTO: Novosađani paljenjem sveća odali poštu ubijenom Oliveru Ivanoviću
Foto: 021.rs
Građani su sami organizovali okupljanje preko društvenih mreža, a u pozivima koji su se delili preko fejsbuka i drugih mreža piše da "svetlo bude jače od mraka, sveća za Olivera Ivanovića" i "ipak nas ima više".
 
Novosađani su odali počast Ivanoviću u dva termina na dve lokacije. Građani su se najpre oko 19 časova okupili ispred Uspenske crkve gde su su zapalili sveće.
 
 
Sat vremena kasnije, nekoliko desetina građana okupilo se i na Trgu slobode. Osim paljenja sveća, oni su se upisivali i u knjigu žalosti.
 
 
 
U Beogradu, akcija je organizovana ispred Hrama Svetog Save. Najavljeno je da će građani Niša i Leskovca večeras odato poštu Oliveru Ivanoviću paljenjem sveća u Hramu svetog Cara Konstantina i carice Jelene u Nišu i u Hramu svete Trojice u Leskovcu.
 
 
Podsetimo, nepoznati napadači upucali su Olivera Ivanovića jutros u Kosovskoj Mitrovici, a on je ubrzo podlegao povredama. 
 
  
  • milicica

    16.01.2018 20:52
    zasto
    mnogo, mnogo mi je zao, pocivaj u miru konacno si ga nasao, iskreno saucesce porodici i SRBIMA sa Kosova

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti