Promocija vojnog poziva uskoro za novosadske osnovce i srednjoškolce

Ekipe iz Vojne gimnazije i i Vojne akademije promovisaće vojni poziv učenicima trećih i četvrtih razreda srednjih škola i sedmih i osmih razreda osnovnih škola u četvrtak, 8. februara u Tehničkoj školi "Mileva Marić Ajnštajn".
Promocija vojnog poziva uskoro za novosadske osnovce i srednjoškolce
Foto: 021.rs
Prezentaciju vojnog poziva, Srednje stručne vojne škole, Vojne gimnazije, Vojne akademije i Medicinskog fakulteta VMA održaće predstavnici Univerziteta odbrane, uz učešće profesora, kadeta i učenika navedenih obrazovnih profila i smerova. 
 
Kako za 021 kaže major Vlastimir Radivojević, i prošle godine je promocija održana u ovoj srednjoj školi, kada je bilo prisutno oko 500 zainteresovanih đaka.
 
"Takođe, kapaciteti naših škola popunjeni su do poslednjeg mesta, što zadovoljava potrebe naše vojske", navodi major Radivojević.
 
Promociju organizuje Centar Ministarstva odbrane za lokalnu samoupravu Novi Sad, uz podršku Kabineta gradonačelnika Grada Novog Sada i gradske Uprave za obrazovanje.
 
Promocija će početi u 11 časova.
  • Sima

    02.02.2018 11:58
    Dele
    Vasu privredu ste sami unistili i ako ste zelju od Nemaca oteli koju su obradjivali komunisticki nema sta.
    Ne daj boze da vi hranite Beograd osta li bi gladni.
    Ako mislite na osnovu komunisticke doktrine Vojvodina hrani Evropu,u to samo lud moze da poveruje,pored Madjarske,Ukrajne,Slavonije.
    Prosto svi bi ostali gladni bez vas i vase hrane.
  • Dele

    01.02.2018 22:53
    Sima
    sto pre to bolje za nas dosta smo vam dali iz Vojvodine.Ne hrani nas Beograd vec mi vas u potpunosti i to je dovoljno da se zna.unistili ste nasu privredu i odneli za Beograd jel i jedna firma u Novom Sadu stoji pod nasim nazivom,sve je pod Beogradom,al mi vam to necemo dati da i dalje unistavate nase.unistavajte Nis,Kragujevac,Presevo,Leskovac itd
  • Sever Srbije

    01.02.2018 20:16
    Separatisti pa jedva vas u jogurt revoluciji malo posklanjali(sa casova me terali da vas oteraju) tad nisam razumeo al sad mi zao sto nam i brice ne podelise.Iskreno dodjose nesposobni al bar vama unistise mesanci san o drzavi.Al momam vam se priznati i dalje sanjate i mrzite i pljujete sve na netu vas 2%.malim slovima vama i vas ...vi ne zasluzujete veliko!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti