Bez većih ulaganja u srednje škole, skoro sav novac za gradnju Muzičke

Novi Sad ni ove godine neće izdvojiti značajnija sredstva za investiciona ulaganja u srednje škole, jer će većina novca ponovo otići za gradnju Muzičko-baletske škole.
Bez većih ulaganja u srednje škole, skoro sav novac za gradnju Muzičke
Foto: 021.rs

Program investicionih ulaganja je vredan 346,9 miliona dinara, a 300,2 miliona je predviđeno za završetak nove škole na Limanu 3.

Skoro ceo preostali novac biće upotrebljen za ugradnju toplotnih pumpi u Gimnaziji "Isidora Sekulić", skoro 38,5 miliona dinara.

Nešto malo novca će otići za tehničku dokumentaciju za energetsku sanaciju Škole za dizajn "Bogdan Šuput" - 2,8 miliona, zatim za tehničku dokumentaciju za dogradnju Medicinske škole - 3,5 miliona i još 200 hiljada dinara za ozakonjenje dograđene fiskulturne sale u Gimnaziji "Svetozar Marković".

Grad će dati i po 600.000 dinara Isidorinoj, Jovinoj i Svetinoj gimnaziji za kupovinu kompjutera, dok će Ekonomska škola dobiti 45.000 za kupovinu lap topa.

  • NS65

    22.02.2018 17:23
    Kultura...
    Ma, nije Liman za muzičko baletsku školu, ne razumeju oni to...
  • Kaligula

    20.02.2018 15:34
    @Pantelija
    Koji god rod da si ocigledno si SNS AV djub#e.
    Ja ne pripadam ni jednoj opciji, stranci itd. Ne govorim u ime nikog osim sebe i svojih bliznjih i normalnih ljudi komsija. Ta skola je tesko djubre koje nam je zagorcalo zivot i upropastilo zivotni prostor. Oni koji su ga osmislili i postavili su djubrad. Gaze i ne pitaju i zelim im u zivotu sve istom merom. Imali pa nemali nista i onda vas gazili, bezobrazni hostapleri, sram da vas bude i tebe Pantelija sramoti se botcino SNSovska...
    Ko je pitao nas koji zivimo tu??? Mrs bando pokvarena.
  • Novosadjan

    20.02.2018 13:16
    @ Roditelj
    I ja sam zgranut podatkom da Ekonomska škola Svetozar Miletić nema toalete u funkciji,a pohadja je 2.000 djaka.
    Ne znam od koje je važnosti ko je direktor i iz koje je partije ? Ne renovira se škola zbog direktora i profesora, već zbog naše dece koja pohadjaju školu.
    Naša deca zaslužuju civilizacijske uslove u školi u centru grada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.