Zatvara se divlji ulaz u pešačku zonu iz Dunavske ulice

U pešačku zonu u narednih nekoliko dana više neće moći divlje da ulaze vozila iz pravce Dunavske ulice, jer je inspekcija posle pisanja 021.rs naložila da se poprave uništeni stubići, koji onemogućavaju prolazak vozila.
Zatvara se divlji ulaz u pešačku zonu iz Dunavske ulice
Foto: 021.rs

Naime, proteklih nedelja je uništeno desetak stubića koji su sprečavali da vozila iz Dunavske ulice kod spomenika Jaši Tomiću bez dozvole neograničeno ulaze u pešaku zonu.

- Inspektori za puteve su konstatovali nedostatak postavljenih stubića i obavestili Gradsku upravu za građevinsko zemljište i investicije, koja će ih u najkraćem mogućem roku postaviti. Nedozvoljen ulazak vozila u pešačku zonu kontroliše saobraćajna policija, što je već u više navrata radila i prekršajno kažnjavala, a nastaviće i u narednom periodu. Kontrolu da li vozači postupaju u skladu sa uslovima navedenim u izdatim odobrenjima za ulazak u pešačku zonu, vrše inspektori drumskog saobraćaja, što je gotovo svakodnevna praksa - navode u dopisu inspekcije za 021.rs.

Podsetimo da ovo nije prvi put da se uništavaju stubići koji sprečavaju vozila da uđu u pešačku zonu u centru. Samo u poslednje dve, tri godine, više takvih slučajeva uništavanja je zabeleženo u Miletićevoj, Pašićevoj i Njegoševoj ulici. Gradske službe stalno stavljaju nove prepreke, kako bi neogovorne građane sprečili da se voze pešačkom zonom.

  • Posmatrac

    13.03.2018 21:57
    A sta cemo sa sinovima iz obezbedjenja koje BMW om ulazi do kafane da intervenise, tj. bahati se na starim ljudima koji u tu kafanu dolaze pre nego je njih neko sklepao?
  • Novosadjan

    13.03.2018 14:43
    A gde je znak stop na uglu micurinove i n tesle to kao ne vide da fali
  • Nemanja

    13.03.2018 10:53
    @proka

    Nije bilo nikakvih kazni za vožnju bicikla zato što je do pre 10 godina bilo poptuno normalno i propisima voziti bicikl svuda, kao što većina nas i dalje radi uprkos idiotskim propisima. Ako ti je neko ispuštao gume, to je bilo iz drugih razloga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti