Eko kampovi za decu tokom leta u Sremskim Karlovcima

Pokret gorana Novog Sada ovog leta će organizovati pet tematskih "Goranskih eko kampova" za decu od šest do 12 godina.
U Pokretu gorana poručuju da će kampovi imati bogate edukativne i rekreativne sadržaje, a mališane će dočekati družina koju čine Pticoljub, Buboljub, Cvetoljub, Pčeloljub i Šumoljub. 
 
Deca će moći da postanu šumski detektivi, da nauče kako da odgaje svog leptira, ko to ima mali kljun i duge noge, da pripreme sve za lekoviti špajz i da budu pčelini saputnici na njenom putovanju.
 
Organizuje se pet kampova, u trajanju od tri dana, sa različitim temama. Deca će vreme provoditi u prirodi u Sremski Karlovcima, na obroncima Fruške gore, Stražilova i na Dunavcu. 
 
Datumi održavanja kampova su:
  • Kamp "Pticoljub" - od 20. do 22. juna 
  • Kamp "Buboljub" - od 30. juna do 2. jula
  • Kamp "Cvetoljub" - od 27. do 29. jula
  • Kamp "Pčeloljub" - od 11. do 13. avgusta
  • Kamp "Drvoljub" - od 25. do 27. avgusta
Zainteresovani se mogu prijaviti putem OVOG linka, a više informacija mogu dobiti pozivom na broj 060/ 052-38-65 ili slanjem poruke na imejl: office@pokretgorana.org.rs.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti