FOTO: Čuruške štrudle i kolači na novoj adresi u Novom Sadu

Jedinstvene čuruške štrudle, kolače i pite specijalizovane prodavnice "Krancla" od sada svi Novosađani mogu pronaći na još jednoj lokaciji u Novom Sadu, u Braće Ribnikara 25.
U vreme kada su slatkiši prepuni nezdravih dodataka i mnogi kolači po prodavnicama zapravo imaju skoro isti ukus, "Krancla" može da se pohvali time da u ponudi ima sve one "tradicionalne" kolače kao što su krancle, bakini kolači, medena pita, mađarica, krempite, šubarice, košnice sa bagremovim medom, medene kocke, baklave, rolate, kuglice i šapice, ali isto tako i mnoge druge sitne kolače, pite i torte koje nisu standardna ponuda poslastičarnica u Novom Sadu. Ipak, ono što je zaista izdvaja su štrudle i baklave sa makom, višnjom, rogačem i orasima, u koje ćete se zajubiti na prvi zalogaj, a kakve nećete pronaći nigde drugde. Recept ovih štrudli je porodična tajna koju "Krancla" pažljivo čuva i koji je doveden do perfekcije.
 
Ono što nije tajna je da se sve poslastice "Krancle" domaće i prave se bez aditiva, od istih onih sastojaka koji su koristile naše bake. Iza ovog posla koji vodi jedna čuruška porodica stoji višedecenijsko iskustvo i sa pažnjom prikupljani saveti i recepti, ali i veština vrednih ruku. U prijatnoj domaćoj atmosferi uslužiće vas ljubazna i nasmejana prodavačica. 
 
Bilo da su vam potrebni slavski kolači, poslastice za božićne i novogodišnje praznike, rođendane i druge proslave, ili vam se samo gricka nešto ukusno, "Krancla" je tu da zadovolji sve vaše slatke potrebe, i to po najpovoljnijoj ceni. Ovo je samo delić njenih čarolija:
 
 
Naravno, "Krancla" ispunjava želje i onih malo zahtevnijih gurmana, i pravi složenije torte i kolače za sve prilike. Kako izgledaju ova mala umetnička dela možete pogledati ovde:
 
 
Proizvode "Krancle" možete pronaći i na staroj adresi u Jevrejskoj 18, ali i na različitim manifestacijama kao što u Cvetna pijaca, Mali sajam lepih stvari i Noćni bazar. Njihovu tezgu ćete uvek lako prepoznati i velika je šansa da ćete se od nje teško odvojiti. Takođe, možete ih potražiti i na Fejsbuku ili pozvati na broj telefona 065 680 2 983.
  • Јадранка

    01.07.2023 13:44
    Најбољи колачи
    Долазим из Суботице у Нови Сад због Ваших колача.
    Најбољи сте.
    Интересује ме до колико сати суботом ради продавница у Браће Рибникара 25.
    Велики поздрав!
  • Vesna

    12.10.2018 11:20
    Medena pita
    Omiljena mi je medena pita, ali i svi ostali kolači su fenomenalni.
    Sve pohvale
  • Mirko Popovic

    30.07.2018 20:51
    Štrudle
    Kao i obično najbolje već dugi niz godina
    Posedna pohvala za osoblje u novoj radnji

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti