Naplata parkinga u ulicama oko Socijalnog od 1. maja

Parking u pojedinim ulicama oko Socijalnog počeće da se naplaćuje od 1. maja.
Naplata parkinga u ulicama oko Socijalnog od 1. maja
Foto: 021.rs
Kako je saopštio "Parking servis", u organizovani sistem naplate parkiranja ulaze sledeće ulice:
 
Vuka Karadžića (od Ulice vojvode Bojovića do Kisačke ulice),
Arhimandrita Jovana Rajića,
Lukijana Mušickog (od Kisačke ulice do Ulice vojvode Bojovića),
Đorđa Markovića Kodera,
Vojvode Šupljikca,
Đurđa Brankovića,
Kraljevića Marka (od Ulice vojvode Bojovića do Bulevara kralja Petra I),
Kisačka (od Temerinske ulice do Bulevara kralja Petra I).
 
Ova parkirališta biće u režimu plave zone, bez vremenskog ograničenja. Od 14. maja izdavaće se Nalozi za plaćanje posebne parking karte.
 
Građani koji imaju prebivalište u navedenim ulicama i poseduju vozilo, imaju pravo na povlašćenu stanarsku kartu, po ceni od 130 dinara na mesečnom nivou. Stanarske karte se izdaju na blagajni "Parking servisa" u Ulici Filipa Višnjića 47, svakog radnog dana i subotom od 8 do 20 časova. Za regulisanje stanarske karte potrebno je, pored originala na uvid, dostaviti i fotokopije lične karte i saobraćajne dozvole.
  • NS

    04.05.2018 13:00
    Svako ko je stanar želi da mu ispred zgrade bude zona. Naravno ako je prijavljen na adresi i da cena ostane 130 din mesečno.
  • Danili

    30.04.2018 23:28
    Bravo za zonu
    Podrzavam uvodjenje stanarske zone koja je najeftinija u Srbiji.Valjda ce nam u ovom delu biti malo bolje, pored ovih sto rade u socijalnom ,svi smo ispastali.E sad ovi stanodavci sto nece da prijave svoje podstanare....tuzite ih
  • oi!

    30.04.2018 20:18
    контрамиграција
    Лепо се вратите у ваша села\градове из којих сте се доселили после факса и сви срећни. Повремено дођете на пикник или неки фестивал.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti