Veći deo Novog Sada zbog havarije na kratko bio bez struje i vode

Veći deo Novog Sada ostao je oko 8:30 časova bez struje zbog havarije, što je izazvalo i nestanak vode u celom gradu.
Veći deo Novog Sada zbog havarije na kratko bio bez struje i vode
Foto: 021.rs
Kako su za 021 rekli u "Vodovodu", nenajavljeni nestanak struje je izazvao prekid u radu Fabrike vode na Štrandu, što je dovelo do prekida vodosnabdevanja Novog Sada. Svi građani bi oko 10 časova trebalo da dobiju vodu.
 
Nestanak struje je osim prekida u radu vodovodnog sistema, doveo i do prestanka rada semafora na mnogim raskrsnicama zbog čega je došlo do saobraćajnih gužvi na Bulevaru oslobođenja, Bulevaru cara Lazara, Bulevaru Mihajla Pupina i drugim lokacijama.
 
U Elektroprivredi su za 021 samo rekli da je u pitanju bio kvar, bez navođenja detalja, ali kako nezvanično saznajemo, iskočila su dva trafoa na trafo stanici Novi Sad 4, preko koje se snabdeva veći deo grada. Preko ove stanice strujom se snabdevaju Šangaj, Salajka, Podbara, deo užeg i šireg gradskog centra, Liman I, Liman II i Grbavica. 
  • Android 17

    20.06.2018 16:17
    @/ - Ne znam o čemu pričate i kakvim botovima...
    @Nervirach - Ja mogu da tvrdim da je u mojoj zgradi struje (što znači i vode) bilo jer sam jutros od 7 za kompjuterom, a druga stvar je da bi mi se sat na mikrotalasnoj resetovao da je nestalo struje, što nije.

    Ako sam bot jer kažem da sam ja u tom trenutku imao i vode i struje, onda ne znam ko je više lud.
  • rade

    20.06.2018 13:11
    Nista cudno u ovoj septickoj jami...
  • Vojvodina Republika

    20.06.2018 12:34
    Elektrovojvodina = ima struje.

    EPS snabdevanje = nema struje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti