Uskoro "NS bike" stanica i na Telepu

"Parking servis" će novu "NS bike" stanicu za iznajmljivanje bicikala sagraditi na Bulevaru patrijarha Pavla, naspram broja 12.
Uskoro "NS bike" stanica i na Telepu
Foto: 021.rs

Za ovaj posao je na tenderu odabrana firma "Cam engineering" sa podizvođačem "Best izgradnja", koji su bili jedini ponuđači. Njima će za radove biti plaćeno skoro pet miliona dinara bez PDV-a.

Nova stanica za iznajmljivanje bicikala će omogućiti da i stanovnici Telepa više koriste ovu uslugu, ali i da oni koji iz drugih delova grada idu na Telep imaju gde da ostave bicikl.

Mesto gde će biti nova stanica na Bulevaru patrijarha Pavla, nedaleko od ukrštanja sa Subotičkom ulicom

Ovo će biti 14. stanica "NS bike" u Novom Sadu, a "Parking servis" planira da ove godine napravi i stanicu na Bulevaru Evrope.

  • Penzionerka

    24.06.2018 10:10
    Danilo sine, onda je to nama nepotrebno kad je skuplji nadzor od onog sto se nadzire, 20-ak biciklova....
  • Danilo

    23.06.2018 00:16
    Nije biciklana
    Ne znam sto ljudi mesaju , nije to biciklana , vec digitalna i automatizovana stanica.Softverski resena i pod video nadzorom sa centralnim video osmatranjem.
    Dakle ne govorimo ovde o kavezu za bicikle
  • Koja cifra

    21.06.2018 10:05
    Dakle 5.000.000 rsd (nek je izuzetno nepovoljan kurs 120 rsd za 1 €) + 20% PDV (valjda je 20%) daje 6.000.000,00 rsd što mu po tom nepovoljnom kursu izađe okruglo 50.000,00€.
    Svako ko je video te stanice će vam reći da se mogu za par 'iljada izbetonirati i napraviti te nadsteršnice. Neka je kompletan sistem za iznajmljivanje sa aparatom i onim stanicam za zaključavanje i 10.000 € gde ode ova razlika?!
    Uz to stanice se opreme krš biciklovima koji su katastrofalni.
    Ovo je samo ispumpavanje para iz budžeta za sistem koji je Novom Sadu preko potreban ali ne na ovaj način...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.