FOTO: Novosadske ulice pod vodom

Zbog jakog pljuska u Novom Sadu u petak u popodnevnim satima, brojne ulice bile su pod vodom.
FOTO: Novosadske ulice pod vodom
Foto: 021.rs
Dežurne ekipe "Vodovoda i kanalizacije" i vatrogasna brigada su prema prioritetima ispumpavali vodu, jer kanalizacioni sistem nije mogao da primi toliku količinu padavina, kažu za 021.rs.
 
Oni su apelovali na građane da bez preke potrebe ne kreću kolima nikuda.
 
Pojedine ulice su nakon pljuska bile pod vodom, a najkritičnije je bilo u Futoškoj, Temerinskoj, Partizanskoj i Kisačkoj ulici, kao i na Bulevaru Evrope. Poplavljene su pojedine ulice i dvorišta kuća. ☹️ pic.twitter.com/fTN9kBweb5
Saobraćaj je bio otežan u većem delu grada. 
 
Velike količine vode bile su na Detelinari i Novom Naselju, kao i na Limanu. Teška situacija bila je i u Futogu.
 
Jedna osoba povređena u Subotici
 
Jedna osoba povređena je tokom nevremena u Subotici kada je stablo palo na vozilo u pokretu, javio je RTS. U velikom broju ulica stabla su izvaljena, a grane polomljene. U Banijskoj ulici jedno drvo je blokiralo put, dok je stablo uništilo parkirani automobil, naveli su u policijskoj upravi Subotice.
 
Najveća materijalna šteta do sada je zabeležena na krovu zgrade Ekonomskog fakulteta i Studentskog centra, odakle je odleteo deo krovne konstrukcije. Zbog obilnih padavina u delovima Beograda ekipe svih nadležnih preduzeća bile su u pojačanom stepenu angažovanja. Najviše problema bilo je u slivu Topčiderke kod Kijevskog potoka, izjavio zamenik gradonačelnika Goran Vesić. U Stepojevcu je evakuisano 30 ljudi. 
 
  • ISTINKO

    01.07.2018 09:03
    Maja da plati
    Da bi se resio problem odvodjenja atmosferskih voda mocnim pumpama u Dunav potreban je veliki novac. Taman toliko, koliko mi gradjani placamo Iliji devicu za Majin stetni ugovor u vezi bus stanice. Platice to Maja kad-tad. Zivi bili pa videli, a i zatvor je ceka.
  • Johny O.

    30.06.2018 14:29
    struka
    Struka je nestala kad se počeli zapošljavati članovi stranaka i bliski njima. LSV je isti kao i SNS!!
  • /

    30.06.2018 13:57
    /
    Vlada
    od tih tvojih kamionskih mesalica pucaju cevi
    narocito one od investitora napravljene od samounistavajuce plastike

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti